Morgondusch har icke guld i mun

Imorse så "försov" jag mig. Jag skulle vara i staden klockan 11 och jag ställde mobilen på 10. Jag tyckte att det kändes onödigt att ställa klockan för jag vaknar ändå alltid klockan 9. Men tydigligen inte idag. Jag vaknade fem minuter innan mobilen skulle ringa så jag försov mig inte på riktigt men jag fick ändå en timme mindre än väntat. Dumma hund som inte väkte mig!
 
 
Min plan var att gå ut med hunden och sen duscha i lugn och ro. Men nu duschade jag innan jag gick ut. Jag kan inte förstå hur normala människor kan duscha på morgonen. (Med normala människor menar jag att de flesta säger att de hellre duschar på morgonen än på kvällen)
 
1. Man kunde ha sovit längre.
2. Det är kallt! Jag är jätte frusen. "Vattnet värmer" säger folk. Men det gör det inte alls. Jag fryser ändå. Varmen tar bara huden men det är innanför jag fryser. Att sen lämna duschen är tortyr. Kallllt kalllt kallt kalllt kallt.
 
Tacka vet jag att duscha på kvällen. Då fryser jag inte alls.
 
 
 
 
 
 
 
 
1 Micki:

skriven

Jag kan inte duscha för sent på kvällen för håret torkar ju aldrig. Då ser det för jävligt ut dagen efter och så är det äckligt med fuktig kudde.

Men jag gillar nästan aldrig att duscha. Skönt efter men inte innan och under. :a

Svar: Jag har turen att kunna sova med blött hår utan att det ser konstigt ut (vad jag vet). Duscha är bara jobbigt :(
Chahina

Kommentera här: