Bråkande julstjärnor

Idag har jag hängt upp julstjärnor. Jag säger bara att: snälla! kan ni inte påminna mig om att jag  nästa år ska be någon annan göra det åt mig.
 
 
Inte nog med att jag hade huvudvärk. Jag ville vid två tillfällen nästan börja gråta.
 
1. Projekt hänga upp två julstjänor i det dära rummet man har tven och sofforna.
 
Först vill inte stjärnan hänga bra utan den blev sne. Sen räckte inte förlängingssladden till båda stjärnorna. Men som tur är så hade jag en till. Vid den här stunden så hade jag hållt på med stjärnorna ett tag. Jag sätter kontakten i förlängingssladden och stjärnan lyser inte. Jag vill nästan börja gråta tills jag upptäkte att jag inte satt förlängningssladden i väggen än.
 
2. Projekt få på pappersstjärna på fot i det dära rummet man lagar mat i:
 
Det är alltså en stående stjärna vi pratar om ni. Antigen var min stjärna för liten för foten eller så är jag oteknisk/otålmodig. Men efter många många om och om och några men så lyckas jag få det hyfsat snyggt. Jag sätter kontakten i väggen och stjärnan jag bråkat med lyser inte! Jag vill nästan börja gråta tills jag upptäcker att lampan har en sådan där knapp man trycket på.
 
 
Så nu är världen inte lika mörk. OBS jag vet inte hur en kamera ser ut så bilden föreställer en stjärna ifrån förra julen
 
 
 
1 Liie:

skriven

Haha, sånna metallstjärnor är riktigt dryga! Jag har satt upp två idag också, och fick byta lampor dessutom och hatar kanterna, de är så jäkla vassa. Men det blev fint när de kom upp, men nog tog det allt en timme, det jävlades med för korta sladdar för mig med..

Kommentera här: