Glossybox - April

Idag har min glossybox kommit
 
 
Kände mig inte så jätte nöjd när jag först tittade ner i boxen men nu känns det helt okej. Min spontanta reaktion när jag såg att en av de fem produkterna var en pensel gjorde mig besviken. En liten pensel känns litet och tråkigt. Jag hade hellre fått en större pensel. (super girigt jag vet). Men denna lilla pensel är värd nästan 200 kr så det känns numera helt okej.
 
LdB kände jag mig inte heller nöjd med. Jag har fått för mig att jag inte gillar det märket. Okänt varför.. Men body lotion är alltid bra att ha och den luktade verkligen jätte bra..
 
Blur creamen har jag spanat in och den fanns bland min "köpa någon gång i framtiden"- lista så den var jag nöjd med att få. Sedan fick jag en läppscrub. Låter spännande och något som jag önskade jag testat inne. Känns som det borde uppskattas av läpparna.
 
Sedan en japansk mirakelsalva som passar torra områden (läppar, nagelband , armbågar med mera).  Helt okej förutom att vi fick prov på något liknande förra månaden.  Men denna är ändå uppskattad.
 
Så boxen är helt klart godkänd.
 
 

Kommentera här: