Årets bästa köp: Lipfinity lip colour

Den 12 februari så läste jag Helen Torsgårdens blogg. Hon skrev om ett läppstift som verkligen sitter ordentligt.
 
Lipfinity lip colour  ifrån Max factor
 
Eftersom det är ett märke som finns på maxi så beslöt jag mig för att testa. Jag överdriver inte när jag säger att det här är årets bästa köp!!
 
 

Först så lägger man färgen på läpparna. Jag tog två lager. Man känner verkligen att färgen fastnar på läppen. Sedan tar man steg två (som ingick i köpet) då känns läpparna normala igen. Sedan höll färgen resten av dagen. Det kändes riktigt häftigt. Jag målade läpparna på förmiddagen. Sedan gick jag och lade mig och vilade en stund. Det innebär alltså att läpparna nuddar kudden. En stund senare så går jag på toaletten och tittar mig i spegeln. Jag hade ju glömt att jag målat läpparna så jag blev riktigt chokad över hur snygga mina läppar var trots jag legat i sängen.
 
En sak jag glömt att nämna. Detta läppstiftet färgar inte av sig på vare sig glas, hund eller pojkvän (om man har en sådan) så man kan pussa vad man vill utan att märka objektet.
 
Jag valde den rödaste färgen "hot 120". Det är en väldigt röd färg men samtidigt som den känns väldigt naturlig (det finns läppstift som är väldigt väldigt röda).
 
 
 
Två "dåliga" mobilbilder
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: