Röda läppar är bra och utbyte av outfits på rostatbröd dåligt.

Vi kanske ska försöka göra det här till en tradiotion. 5 hissa och 5 dissa om händelser och tankar jag haft under dagen.
 
Här kommer gårdagens hissa och dissa
 
Hissa:
Post. Igår fick jag massor med rolig post. Medlemstidningar ifrån kicks, the body shop, häst och ryttare och ica.
Mail. Det är en riktigt bra uppfining. Det är jätte smidigt att kunna maila istället för att ringa.
Röda läppar: Mer om det kommer i ett blogginlägg inom snar framtid (snar framtid = kanske idag eller kanske om en vecka. Förhoppningvis inom ett år)
 
 
Dissa:
Stress. Just nu känner jag mig stressad över allt. Det dumma är att "allt" är små saker som inte är så jobbiga. Men eftersom det är så mycket "allt" just nu så blir "allt" jobbigt.
Rostatbröd: Det godaste rostatbrödet har bytt kläder! Dvs utseende på påsen. Det innebär även att brödet inte så likadant ut länge. "skalet" är mörkare och blir inte alls lika gott. Mitt liv är förstört.
Namnminne. Jag är jätte dålig på att komma ihåg namn. Det stör mig.
En farmen deltagare: Jag är emot nätmobbning så jag kan inte skriva vem det är och varför jag stör mig på personen. men vill någon diskutera det privat så gnäller jag gärna.
 
 
 
Idag fick det bli färre punkter eftersom jag var för trött för att skriva denna listan igår. Jag hade kunnat fylla ut till fem men då hamnar det punkter som egentligen borde höra till dagens lista så det känns fusk.
 
 
 

Kommentera här: