Everybody's Changing

Det sägs att kärlek börjar med bråk. Det kan nog stämma i vissa fall. Vi kan ta Martin stenmarck som exempel. Min första bekanskap med honom var när han var med i melodifestivalen. Med låten Las Vegas. Jag ogillade den låten stark och även idag ogillar jag den.
 
Vi hördes inte på ca ett år sedan tog han mig med storm med låten Sjumilakliv . Den låten är fortfarande helt fantasitkst bra.
 
Vår förälskelse höll i sig och jag blev riktigt riktigt kär i låten 100 år från nu (blundar. Jag lyssnade och älskade den låten om och om igen (gånger en miljon). Jag har verkligen älskat den låten. Men det som gör mig sur är att jag tycker inte alls den är bra idag. Den är inte dålig men jag älskar den inte. Jag blir nästan förvirrad över hur känslor jag förändras på det sättet. En annan låt ifrån vår kärleksperiod är Rubb och stubb. Jag tycker den är bra fortfarande men inte riktigt så bra som jag tyckte förr i tiden.
 
Efter ett tag tog kärleken slut och rann ut i sanden. Martin försökte efter ett tag att rädda förhållandet med låten 1000 nålar. Men det var aldrig en låt som fastnade. Tiden gick och Martin gjorde ett nytt försök med låten. Everybody's Changing. Det funkade och han blev en del av mitt liv igen. Men efter ett tag insåg jag att Kean sjungde de låten bättre (det insåg radion också) så jag övergav Martin en gång för alla.
 
Sen dess har vi ingen kontakt alls.
 
 
 
 
 

Glossybox

Idag har jag fått månadens glossybox. Jag trodde på allvar tidigare idag att någon gått in i min lägenhet och tagit boxen för jag kunde inte hitta den. Den låg inte på något av ställena jag kunde ha lagt dem. Men jag hittade boxen efter ett par minutrar. Tacka vet jag hunden som man kan ropa på ifall man tappar bort henne.
 
 
 
Återkommer med mer info om innehållet.

Jag har förlorat min..

Jag hade en riktigt konstig dröm precis innan jag vaknade.
 
 
Det började med att jag var hemma hos Mikaela och blev fotograferad. Under fotograferingen blev jag irreterad över en sak men jag nämnde det inte men jag måste tydligen ha visat det ändå för senare sedan när vi lagt undan kamerorna så frågade Mikaela mig om jag ville baka kladdkaka.  Poängen var tydligen att om man var sur på någon så skulle det gå över om allla bjöd på något. Sam (Mikaelas sambo) hade tydligen lagat mat och Mikaela hade också bjudit på något. Så jag frågade "Är ni sura på mig?". Det var hon tydligen. Så vi bråkade och hon sa riktigt taskiga saker (och visade en sida hon inte har i verkligheten). Till slut gick jag bara där ifrån.
 
I drömmen bodde hon i lägenhet på typ tredjevåningen och jag bodde i närheten så jag kunde nästan se mitt lägenhetshus ifrån hennes lägenhet. När jag gick hem så var det typ natt men tidsuppfattningen i drömmen var konstig för när jag kom fram till mitt lägenhetshus så var det förmiddag och jag mötte posten. Jag hade fått riktigt rolig post. Ella (hunden) var hos mina föräldrar.
 
När jag  är i lägenheten så bestämmer jag mig för att smsa Mikaela och berätta exakt hur jag kände under fotograferingen. Men jag hinner inte för morfar ringer. Han frågade när jag ville åka till stallet. Om jag ville åka 13.00 eller 19.30. Då var klockan halv 1 så jag orkade inte åka just då så jag svarade halv åtta.
 
Nu till det konstiga. Efter vi bestämt stalltider så ger morfar luren till min styvfar Tomas. Han skulle tydligen säga något som morfar inte kunde säga (för det var för jobbigt).
 
"Jag har förlorat min"
 
 
Vad han sa sedan vet jag inte. Jag hörde inte det och jag vaknade med obehaglig känsla. Antagligen vaknade jag för jag inte orkade höra svaret. Jag har ingen aning om vad det kunde ha varit. Om det var mormor, Ella eller mamma. Eller om det var något helt annat än någon person. Men det var som sagt något som Morfar tyckte var för jobbigt att säga och det var något jag var tvungen att veta så fort som möjligt. Otäckt.