Jag har förlorat min..

Jag hade en riktigt konstig dröm precis innan jag vaknade.
 
 
Det började med att jag var hemma hos Mikaela och blev fotograferad. Under fotograferingen blev jag irreterad över en sak men jag nämnde det inte men jag måste tydligen ha visat det ändå för senare sedan när vi lagt undan kamerorna så frågade Mikaela mig om jag ville baka kladdkaka.  Poängen var tydligen att om man var sur på någon så skulle det gå över om allla bjöd på något. Sam (Mikaelas sambo) hade tydligen lagat mat och Mikaela hade också bjudit på något. Så jag frågade "Är ni sura på mig?". Det var hon tydligen. Så vi bråkade och hon sa riktigt taskiga saker (och visade en sida hon inte har i verkligheten). Till slut gick jag bara där ifrån.
 
I drömmen bodde hon i lägenhet på typ tredjevåningen och jag bodde i närheten så jag kunde nästan se mitt lägenhetshus ifrån hennes lägenhet. När jag gick hem så var det typ natt men tidsuppfattningen i drömmen var konstig för när jag kom fram till mitt lägenhetshus så var det förmiddag och jag mötte posten. Jag hade fått riktigt rolig post. Ella (hunden) var hos mina föräldrar.
 
När jag  är i lägenheten så bestämmer jag mig för att smsa Mikaela och berätta exakt hur jag kände under fotograferingen. Men jag hinner inte för morfar ringer. Han frågade när jag ville åka till stallet. Om jag ville åka 13.00 eller 19.30. Då var klockan halv 1 så jag orkade inte åka just då så jag svarade halv åtta.
 
Nu till det konstiga. Efter vi bestämt stalltider så ger morfar luren till min styvfar Tomas. Han skulle tydligen säga något som morfar inte kunde säga (för det var för jobbigt).
 
"Jag har förlorat min"
 
 
Vad han sa sedan vet jag inte. Jag hörde inte det och jag vaknade med obehaglig känsla. Antagligen vaknade jag för jag inte orkade höra svaret. Jag har ingen aning om vad det kunde ha varit. Om det var mormor, Ella eller mamma. Eller om det var något helt annat än någon person. Men det var som sagt något som Morfar tyckte var för jobbigt att säga och det var något jag var tvungen att veta så fort som möjligt. Otäckt.
 
 
1 Micki:

skriven

Dumma dröm!

Kommentera här: