Sigge fick ingen medicin på riktigt.

I veckan har jag fått den stora äran att ge Flis medicin. Det är riktigt spännande för att hitta henne så måste man kolla i alla sängar. Det roliga är att alla de tre kvällara jag medicinera henne så har hon legat i olika sängar (slampigt)
 
Dag tre och jag letar efter Flisan. Säng ett var tom. I säng två låg Sigge men i säng tre hittade jag till slut Flisan. Men trots det så skickade jag ett sms till mamma med texten:
 
"Jag hittade inte Flisan så jag gav sigge istället"
 
Jag väntar ivrigt på att få något roligt svar men det enda jag får tillbaka är "ok". Skittråkigt. Hon borde skämmas. Jag har nästan gjort slut med killar för att de barar svarar ok. Eller ja. Det fanns fler anledningar men ändå.
 
 
Men jag var tvungen att att berätta för mamma att jag gett Flisan medicin så hon inte fick dubbeldos av mamma sedan när mamma kom hem ifrån jobbet. Då svarade mamma att hon gissade på att jag gett henne. Hon förstod alltså skämtet och ändå fick jag inget roligt svar. Dåligt. 
 
 
 
 
Flis mår bra förresten
 

Lek inte med maten.. Men får man gömma sig under den?

Tigerlilja är skitsmart. Igår efter jag städat buren så la jag in massor med hö och halm. Senare på kvällen så sitter jag i soffan och har Ella sovande på ena sidan och Alice vilande på andra sidan. Då får jag se att höet (hö är ett gramatiskt konstigt ord) rör på sig. Min hjärna tänker att det borde vara Tigerlilja. Men min skumma hjärna tänker att det lika gärna kan vara ett spöke eller en råtta (vart den nu kunde ha kommit ifrån vet jag inte). Så jag gick fram och tittade.
 

Då ser jag att Tigerlilja har gömt sig under höet och där låg hon och åt. Jag har ALDRIG sett ett marsvin så nöjd. I skrivande stund så har de fått på ökning av höet och jag tror allt att jag såg höet röra sig i dag också. Vädligt fyndigt.
 
 
 
 
 
 

Tack Ida för fotograferings hjälp

Vad köpte jag mer i ullared?
 
1. En stooooooooor burk med nutella
 
 

2. Glittriga ögonskuggor. Testade den ena idag och det blev glittrigt och snyggt. MEN om man efter några timmar kliar sig över ögonen så kan det sluta med att man har glitter överallt i ansiktet utom på ögonlocket. Det är dock inte skuggans fel.
 
 
3. Hårolja. Jag hade en stor flaska med olja ifrån ett annat märke men jag klarar inte av den doften längre så jag gav den oljan till Ida. Så jag hoppas mitt nya köp känns okej.
 
 
 
4. Ett set så man kan göra gummiband armband. Idas fel att jag köpte

 
5. Presentförpackning med Burt's bees produkter. Här ska testas.
 
6. Böcker
 
 
 
7. En klocka. Idas fel. Hon skulle köpa en klocka till sig men hon valde inte den snyggaste så jag var tvungen att köpa den till mig istället.
 
 
 
 

ÖVERIGT: Schampo+ Balsam, hårfärg, deo och pumpburk till handtvål. (märklig stavning till övrigt jag skrivit)
 
 
 
Ej med på bild har vi tråkiga saker som tvättmedel och typ vitaminer. Samt roliga saker som presenter.