För alltid ung hoppas jag inte klara är

På tal om förra inlägget. Just nu lyssnar jag igenom veckans tips spellista och började lyssna på en låt. Jag har inte hört den förut men den känns väldigt bekant. Det är ju en svensk verison på forever young.
 
 
För alltid ung - Robin Lukovik

Väldigt underhållande och det känns lite märkligt. 
 
 

Som jag nämt så var det sista gången på valpkursen förra gången. Så det är svårt att veta vad man ska kalla aktiveten. Nybörjarkurs kan vara vad som helst. Så när någon frågar mig vad jag ska göra ikväll så kan hen bli förvirrad. Unghundskurs kanske?  (på hemisdan står det att kursen heter unghundskurs/nybörjarkurs)
 
Även denna gången var det jätte roligt. Klara gillar verkligen att träna. Man blir glad av att umgås med henne.♥

Jag berättade för Ida att nästa år så går vi spårkurs på mådagar, lydnad på tisdagar, rallylydnad på onsdagar och agility på torsdagar. På fredagar har vi ridskolan och på lördagar och söndag tävlar vi med våra hundar.
 
Ida är inte riktigt med på noterna. Hon påstår att hon inte ska gå mer kurser när denna är slut. Vi får se hur det blir med det.
 
OBS jag överdriver med mitt veckoshema där uppe. Jag vet inte ens om det är möjligt att gå så många kurser samtidigt.

Kollar kursutbudet på klubbens hemsida.
 
Nästa vår vill jag gå
Fortsättningskurs / Allmänlydnad och kanske agilitykurs om hon är redo för det (Dock är jag mer sugen på lydnadkurserna men man måste ju prova)

Sedan till hösten så hoppas jag de har rallylydnadkurs.
 

Kommentera här: