3 månader och 8 års firanden

I helgen hade vi massor att fira. På fredag firade jag och Sonja 3 månder som sambos. Hon blir 6 månader lördag. Lilla flickan börjar bli stor!
 

På lördagen var det 3 månader sedan Andreas skickade sitt första mail till mig.
 

Jag blir över lycklig bara av att tänka på att jag faktiskt blev kär i denna killen <3


Vi började dagen med att besöka akuten eller vad man ska säga. Eftersom det krånglade med biljetten till parkeringen så fick jag vänta vid bilen medan han gick in och kollade läget (A hade varit sjuk och hade förskylnings astma). Jag vet inte vad han gjorde. Han måste ha flirtat massor med någon för det tog 40 min ifrån det vi parkerade vid sjukhuset tills vi hade hämtat ut medicin på apoteket en bit ifrån sjukhuset. Helt otroligt.
 
Sedan behav vi oss till skövde och gick på bio. Vi såg fifty shades of grey. Jag gillade filmen. Men jag tror att man behöver ha läst boken innan för att förstå. Sedan får man inte ta livet på för stort allvar. Man bör veta att mr grey är pyskopat utan att oroa sig för att folk ska tycka att man romantiserar den sortens behandling. Se filmen men analysera inte för mycket! Lite komiskt att tjejen som spelade huvudrollen är lite lik min ridlärare. 
 
Sedan åt vi på gondolino i falköping. Det var underbart gott. Jag höll på att avlida av mätthet.

På söndagen firade vi att Ella fyllde 8 år 
<3

 
 
1 mikaela:

skriven

Lilla stora Ella. <3 Våra flickor börjar bli stora.

Kommentera här: