Allt kan vara sista allt.

Jag skulle dö för henne. Ingen tvekan om saken.  Genom att befria henne ifrån smärta så dör jag för henne även om det är jag som lever och inte hon.

</3
 


Bilden är tagen för ganska exakt 5 år sedan.

Imorgon ska vi till vetrinären och rönga hennes lungor. Vi får se vad vetrinären säger men jag räknar inte med att hon ska finnas vid min sida specielt länge till. Idag ser hon delvis ut att må bra. Hon håller humöret uppe samtidigt som man ser att kroppen inte fungerar.
 
Innan december så hade hon INGA problem med att leva med sitt hjärtfel. Hon har ätit medicin i flera år. Men under i december så började hon hosta.
 
8 Januari var vi hos vetrinären. Hon fick medecin och blev genast så mycket bätre. Men nu två månader senare så har det blivit värre. Jag anade att det var något på gång. Då hon hostat till någon gång i bland men hon verkade ändå må bättre än vad hon gjorde innan vetrinär besöket så jag trodde inte det var något akut än (även om jag visste att det kunde nå dit fort).

Men efter igår så mår hon inte bra. Men till hennes fördel så har hon fått ett kroppsligt besvär. Hon har en bula på rumpan. Hon har haft det förut och det är vanligt för rasen.Så hon kan må dåligt pågrund av det också. Då går hon att bota tills vidare.

Men hjärtproblemet verkar ändå ha blivit sämre och jag har svårt att tänka mig att rumpgrejen kan ha varit orsak till det som hände igår. Vi får se vad vetrinären säger.
 


Ella är rolig. Hon har bulan på rumpan som kliar. Men hon får inte klia. Jag sitter så jag har henne i synhåll. Fort skyndar hon sig bort ifrån mitt synfällt för att hon ska kunna klia sig. Smarta hund <3
 
 
1 mikaela:

skriven

Lilla fina Ellan. Beklagar så himla mycket. <3

Kommentera här: