Testar att vara morgonmänniska idag

Igår gick jag och lade mig vid 8 nästan! Det började med att jag kom hem vid 18:30 - 19:00. Jag såg att jag fått en glossybox så jag fotograferade produkterna. Djuren hjälpte till..
 
 
Efteråt så sov Klara i sängen. Jag var trött och det såg mysigt ut. Det måste ha varit strax innan åtta. Jo det är egentligen för sent för att vila men det kan väl inte skada att vila en stund?
 
Jag sov en stund i taget och vaknade vid jämna mellanrum men jag orkade aldrig gå upp. Vid 23:00!  Behövde jag gå upp och kissa och började känna mig lite pigg.
 
Det kändes inte så lyckat att sova middag så sent. Så jag gav kaninerna mat och sedan gick jag och la mig. Jag tvättade inte av mig sminket för jag ville inte piggna till allt för mycket. Jag sov nog någon timme. Vid 00:00 tvätttade jag av mig sminket. Sedan halvsov jag nog ett tag. Men annars så sov jag till och från ända tills klockan 07:30. Jag vaknade många gånger man jag var avslappanad och kunde ligga kvar i sängen utan problem.

Inte alls som det varit för några dagar sedan när jag vaknat mitt i natten och inte kunnat somna om. Eftersom jag gick upp tidigt så har jag passat på att rida på fm
 
 
 

Kommentera här: