Kaninavdelning

Igår var det hundkurs igen. Klara löper så hon fick inte följa med.  Men jag var med Ida och Lucia. De fick spåra lite. Jag fick riskera livet att gå in bland träd och buskar och gömma mig.  Det kan faktiskt finnas älgloppor!
 
 
Jag överlevde.
 
 
 
Min mobilkamera är verkligen grym. Jag tog dessa bilder när det var mörkt ute. Jag står ju till och med i mörkret!

Sista bilderna som 26 åring. Jag har problem med att veta hur gammal jag är. Känns som jag varit 27 år hur länge som helst och borde fylla 28 år. Det vore mer naturligt att mäta sin ålder i vilken årgång man är född i..
 
Eller om någon frågar hur gammal jag är så borde jag kunna säga att jag är september 88  får att få det lite mer detaljerat.
 

Jag har gjort om lite i vardagsrummet.  Jag har bland annat en kaninavdelning. Tvåan fick inte plats på människo avdelningen så jag var tvungen att ha den vid kaninavdelningen. Men med facit i hand så blev det riktigt bra faktiskt. Då kan hund sitta i soffan och titta på nya kaninen. Jag hittade alltså klara där innan jag kom in i rummet.
 
Tittar ni riktigt noga så kan ni säker se Mini i buren någonstanns. Buren ser lite tråkig just nu men när de andra djuren flyttar in så kommer marsvinet hus in i buren också.
 
 
Ännu en väldigt bra sak med min nya mobil är att den kan göra collage direkt i mobilen. Sjukt smidigt.  Det kunde inte min förra.
1 mikaela:

skriven

ddu får spraya buren rosa :D

Svar: bra idé 💙
Sabina

Kommentera här: