Jag har slutat ladda mobilen på natten

Vet ni vad jag stör mig på? När jag får sms ser det ut så här:
 


Jag saknar altenativet "visa som läst". Jag ser hela innehållet och jag har inga planer att svara på det och olästa sms gör mig stressad. Att klicka in på smset är såååå tidskrävande.
 

Matdagbok

Frukost:
Gröt med äpple och kanel. Samt havremjölk med apelsin och mango smak (sjukt god)
 
 
Lunch:
Annanaspaj med vaniljvisp
 Middag:
Kycklingpizza med annanas och curry. Samt kebabsås.
 
 
Pizza bilden ser inte så god ut men jag höll på att glömma den. Att fota den.. Inte äta den.  Jag och mamma har samma mat och sovklocka när det gäller pizza. ALLTID, Jag menar faktiskt ALLTID när någon av oss föreslår pizza ätande så svarar den andra att den också tänkte på pizza.
 

Nu ska jag plugga

Jag har plugg problem. Just nu i relgionen så behöver jag läsa på inför ett prov. Men varje gång jag ska börja läsa på så blir jag otroligt kreativ och behöver blogga istället. Det är mycket enklare med skolarbeten som behöver lämnas in.
 
När jag bloggat färdigt så är jag trött och orkar inte plugga. Jag hoppas verkligen inte att den islamska tron är den rätta. Det värsta man kan göra är att förneka gud. Det är raka vägen till helvetet då. Jag tror säkert att det finns högre makter men jag tror inte på den judiska/kristna/muslimska guden.
 
 
Iallafall så såg jag en reklam på youtube för ett tag sedan (på tal om att vara kreativ)
 Några tjejer kollar på en snygg killes instagram och råkar gilla en bild som är jätte gammal. Det är alltså tydligt att de varit på hans insta och spanat. Tjejerna får panik.
 
Det roliga är att några dagar senare på instagram så fick jag en gilla på en bild som var flera år gammal.