En onödigt dyr tröja och två rimligt billiga tröjor.

Imorse när jag var ute med hunden fick jag helt plötsligt denna låten på hjärnan.
 
 
Jag tror jag inte har hört den sedan den sommaren då den var populär. Nu ska vi inte prata om kärlekens tunga utan om mobiler.
 
Min badade samsung s6.. Jag upptäckte att hemknappen får att få igång om man trycket på den flera gånger MEN då slutar låsknappen att fungera och det gjorde livet mycket svårare. När mobilen släckts av sig själv så fungerar det inte att få igång den med varken hem eller låsknappen.
 
Efter en stund lyckades jag få igång låsknappen igen och ordingen var ordingställd. MEN problemet är att ibland råkar hemknappen gå igång av sig själv (om mobilen ligger i fickan eller om jag råkat trycka på den eller om den vill jävlas). Då är det krångligare.
 
Om vi säger att mobilen fungerar 90 % bra när låsknappen fungerar men inte hemknappen... En kväll fungerade inte låsknappen, bakåtknappen, "knappen som gör så man stänger ner alla appar" då fungerade mobilen till 10 %.
 
Jag fick enbart liv i telefonen genom att sticka in laddaren men jag kunde bara använda webbläsaren (jag lyckades få igång google genom att trycka på hemknappen). Mobilen vägrade att få de andra knapparna att fungera igen. Då bestämde jag mig för att jag behöver en ny mobil. (Morgonen efter så fungerade det tillslut och har aldrig strejkat lika mycket när hem knappen kommit i funktion)
 
Komplicerat jag vet.
 
Idag har jag köpt ny mobil. En Samsung s7 för sju jävla tusen!!!!!! Sjukt onödigt dyrt! Hur kan mobiler vara så dyra och hur kan människor vara så dumma så de betalar så mycket för det? Min s6 har varit min dyraste mobil och den kostade 5 tusen något och den köpte jag för jag ville ha en riktigt bra mobilkamera. Jag hade kunnat köpa s6 igen MEN s7 ska tydligen tåla vatten bättre samt att batterit ska gå att ta ut så det kändes bättre att lägga några tusen extra. Men det är sjukt.
 
Nya telefonen är i guld och det kändes lika bittert att köpa den som det kändes när jag köpte Klara. Då ville jag inte ha en ny hund utan isådanfall en till hund.. Nu ville jag inte lägga sju jävla tusen på en mobil utan jag ville ha min gamla helfungerande. 
 


Jag kom även hem ifrån skövde city med två tröjor. Den vita är köpt på rea (halva reapriset) (kostade ifrån början 400 kr och var 30 % rabatt... sedan halva priset på det.. räkna själva) och leopardtröjan kostade 150 kr. Ida köpte också leoparströjan.
 
Sedan klippte jag mig igår. Vi får se om det kommer i ett eget inlägg.. Annars går livet vidare.
 
1 Mikaela:

skriven

du passar skitbra i leopard! Varför5 har du inte haft det innan?????!

Kommentera här: