Lekbeskrivning, tack!

Idag har jag och Klara tvättat. Men det var nog inte tillräckligt stimulerande för en 1,5 årig hund. Efter vi bärt upp sista tvätten vid 22:30. Så tyckte Klara att det var dags att leka. Hon hämtade leksaken Ella medan jag satt i soffan och kollade på gilmore girls.
 
Idag var hon så på hugget så att hon började springa så fort jag tagit leksaken. Vanligtvis brukar hon vänta med att springa tills jag kastat. Men efter första kastet så var hon som vanligt men extra busig.Hon sprang allt vad hon kunde och innan hon var framme hos leksaken så skuttade hon fram.
 
Vid två tillfällen ville hon inte släppa leksaken utan vi hade dragkamp och tillslut släppte jag lekaken och då tar hon leksaken och rusar in i sovrummet med leksaken. Efter en stund kom hon tillbaka och vi fortsatte leka som vanligt.
 
Jag kan inte påstå att jag förstår lekreglerna riktigt. Var det meningen att jag skulle springa efter till sovrummet? Det gjorde jag iallafall inte. Efter en stund ledsnade hon på leksaken och då kom katten igång. De två galningarna sprang i fullfart runt i lägenheten och busa. Efter en stund ser jag att katten viker av och springer in i sovrummet medan Klara fortsätter mot mig och soffan. Sedan såg det ut som hon letade efter katten.
 
Det slutade med att katten kom ut ifrån sovrummet och Klara såg henne men de var nog båda två lite stötta över att ha tappar bort varandra. Efter en stund var de igång igen. I skrivande stund ligger katten på en prydnadskudde som av någon konstig anledning ligger på golver. Klara vet jag inte vad hon gör. Antigen hittar hon på hyss eller så sover hon någon stans.
 
Säkrast att kolla.. På återseende imorgon eller någon gång. 
 
 

Kommentera här: