En dröm om dödsångest

Fy fan. Förlåt för otrevlig inledning men ni kommer förstå  efter ni ha läst vad jag drömde. Jag är fortfarande skärrad.
 
Inatt drömde jag att:
Min fd. arbetsterapeut hos psykologmottagningen hade tagit ett blodprov och upptäckt att jag hade en hjärntumör. Så hon skickade hem mig med en bultpistol (!!!!!!) och rådde mig att avliva mig för annars ganns riksen att det kunde bli plågsamt. Alltså bulltpistol?!
 
Väl hemma så tänkte jag avliva mig själv. Jag var lugn med det. Jag funderade dock vart det skulle vara lämpligast då jag tydligen tänkte göra det ensam. Men jag kunde inte sedan. Mina mamma och systrar visste att jag skulle dö och de verkade inte ha några problem med det. Tillslut kände jag att jag inte ville avliva mig själv med bultpistol och tyckte det var sjukt att vården gjorde så.
 
Men när jag bestämt mig för att inte dö idag iallafall så hände det något som gjorde att jag inte fick någon luft. Jag trodde alltså att jag skulle dö men lyckades andas igen.Efter det vågade jag inte dö på något annat sätt än med bultpistolen. Jag bad mamma sätta ihop några delar på bulten (som inte såg ut som när Cirona avlivades) medan jag klappade Klara. Sedan gick vi till sängen där jag "ville" dö.
 
Jag tänkte på några av de praktiska sakerna jag borde ha gjort inann jag dog. Mamma skulle alltså bulta mig. Men strax innan fick jag panik. Jag vet inte om jag skrek det eller bara tänkte:  "Nej nej nej nej, jag vill inte" och jag bad nog även efter något som skulle rädda mig.Mitt i den paniken så vaknade jag. 
 
Det här måste ha varit den hemskaste och sjukaste drömmen jag NÅGONSIN drömt. Att jag drömde om bultpistol? Jag måste ha en skev bild av verkligheten..

Kommentera här: