Fem kaniner borde man ha

Jag tror min mobil är ond!
 
Jag sitter och flätar mitt hår och ser att min mobil som ligger en bit bort lyser upp. Jag har fått ett sms. Jag kan inte läsa eftersom jag måste fläta färdigt håret men jag är nyfiken.
 
När jag äntligen är klar och tittar på mobilen så ser jag att det bara var ett "du måste ladda telefonen"-meddelande. TASKIGT.
 
 


Härom dagen när Klara låg och sov i soffan så hoppade Alice upp och nosade på henne. Verklien jätte gulligt. Men jag hann inte få en bild på det efter som jag hade selfieläget på. Dumma mobil.
 
 
På tal om kaniner.. Inatt drömde jag att jag hade 5 kaniner ♥ Tre av dem var vita dvärgvädurar. Sedan hade vi kitty (franskvädur) och en ljusbrun dvärgvädur.
 
 
Hoppas det är sanndröm. Dock måste jag flytta först. 
 
 

Skola, wrapssemla och nya skor

Idag var det dags för skola. Den första riktiga lektionen. Jag var på plats ungefär en timme innan lektionen började. Då roade jag mig med att läsa en bok och lära mig toalettvett.
 


Vart jag skulle slänga mina fantasitamponger stod inte! Skumt. (det fanns en speciell soptunna för det)
 
Jag är den enda eleven som ska läsa religonkursen så jag får privatlektioner! Lyxigt. Dock blir det väldigt många frågor till mig. Det finns mängder av ord jag vet vad de betyder men jag har ingen aning om hur jag ska förklara vad de betyder. Men lära mig något lär jag göra.
 
Men i halvlek så är det kurstart igen och då kan det tillkomma några fler. Typ om 10 veckor.

 


Förr i tiden när jag gick i skolan så skrev läraren på tavlan om allt viktigt hen sa men nu fick jag se en powerpointpres på en tv. Fördelen med det är att jag kan se om den hemma. Om och om igen. 
 
Läraren verkar bra. Jag fick min första läxa. Efter lektionen hade jag en timme till bussen. Jag gick till ica och köpte en "gör din egen sallad". Den blev faktiskt riktigt god. 
 
Sedan köpte jag en... WRAPSSEMLA!! 
 


Första gången jag äter en sådan. Riktigt god faktiskt. Sådana var väldigt omtalade förra året. Jag har velat smaka på en sådan  sedan för en vecka sedan. Hade ingen tanke på att fota salladen. Nu kommer jag inte till blogghimlen.
 
Medan jag väntade på bussen så fotade jag mina nya skor.

 
Jag har behövt vinterskor i två evigheter. Men har inte orkat. För någon vecka sedan så kom Klara springande med mammas nya skor och jag ansåg att de inte var helt fula. Så jag bad henne beställa ett par tilll mig (som jag dock fick betala själv). Trivs inte riktigt med färgen men de fanns inga andra.
 
Det är riktigt skönt att vara varm och torr om fötterna. Mina vanliga skor läcker in.
 
Klara gillar mina nya skor. Hon har kommit bärande på dem några gånger.  Men de var väldigt synd att de inte fanns i svart.
 
Innan jag fick hem mina nya skor så erbjöd sig mamma att jag kunde låna hennes.. Men om det blev snö igen så ville hon ha tillbaka dem. Snällt. ♥
 

Lekdejt

Idag har jag varit hos Mikaela och lekt med hennes barn. Jag vet inte om jag någonsin lekt med barn förut. Det måste jag ha gjort någon gång men jag har inget direkt minne av det. Det var många år sedan jag lekte på det sättet iallafall.
 
Jätte mysigt.
 
Jag och Isa innan vi skulle till föris och hämta storebror.
 


Jag är sjukt avundsjuk på Isas mössa!
 
 
 


Jag fick även äran att köra vagnen. Vi körde över snöhögar
 
 
Sedan har vi lekt i Gabbes rum. En av hans leksar en bonde hade väldigt dålig koll på sina djur. Sedan lekte vi med lera. Jag har slagit rekordet i antal skapade sniglar. Sedan gjorde han en giraff som kunde sitta.

 
 
Det här var första gången jag träffade Mikaela när hon var ensam med barnen (sambon har varit med eller så har Gabbe sovit). Riktigt häftigt att se henne super vuxen med sina barn. Hon gör ett konon jobb ♥ (vi har varit ensamma med G en gång men då var han liten)