Kärt återseende

M I N - M O B I L - L E V E R ! ! ! !
 
Enligt den underbara ärliga personen som hittade min mobil i vattnet så var min mobil på när de hittade den men de stängde av den direkt. Efter vi hämtat mobilen så låg den en stund på en handduk medan vi badade lite till.
 
När vi åkte hem så upptäckte jag att en lampa lös på ett konstigt sätt. Lampan brukar lysa när man laddar telefonen eller när jag får meddelanden men denna gången hade den en silvrig färg som jag aldrig sett förut. Mobilen kändes väldigt varm.
 
Jag höll min mobil varsamt i handen på vägen hem. Till slut så startade mobilen och då var det 3 % av batteriet kvar. Jag försöker stänga av mobilen men den vill inte riktigt men tillslut slocknar den. Sedan startar den igen och det är 2% av batterit kvar. När jag försöker stänga av den igen så står det något om att den är överhettad. Jag lyckats stänga av den men den hoppar igång igen och då är det 1 % av batteriet kvar men jag stänger av den igen och den fortsätter vara avstängd.
 
Kamerahålen var immiga. Väl hemma så lägger jag telefonen i en påse med ris. Jag har tagit ut simkortet men tyvärr så går det inte att ta ur batterit ifrån min mobil. I rispåsen och batterit är urladdat så börjar telefonen lysa och blinka konstigt. Jag vågade inte titta.
 
 
Dagen efter så tar jag ur moiblen ur rispåsen. Den är fortfarande immig där kameran är. Jag provar att sätta i laddaren och mobilen går att ladda men jag drar ur den direkt eftersom mobilen fortfarande var fuktig. I 5 dagar ligger mobilen i rispåsen utan att jag vågar röra den. 
 
Igår tar jag fram den (min styvfar har blåst i den med hårfön) och den är inte immig längre och jag provat att ladda den och det fungerar!
 
Efter den har varit igång ett dygn så har jag satt i simkortet igen och det verkar som mobilen fungerar utan problem. Förutom att "hem" knappen inte fungerar längre. Livet blir lite krångligare utan den funktionen men man lär sig antaligen att använda mobilen utan den funktionen. Största nackdelen med att leva utan hem knapp är att det inte kommer gå att ta skrämdumpar. 
 
 

Kommentera här: