Årets kicks shoppning

Även i år har jag gått på kicks: Handla för 1900 kr så får du en goodiebag värd 1800 kr. Den summan brukar jag aldrig handla för på en gång så det är jätte roligt att kunna unna sig. Jag brukar ofta fotografera nyköpta saker i sängen men det fungerade inte idag eftersom det var för mörkt i sovrummet (behöver byta glödlampa) och jag ville inte vänta tills en dag då det var ljust, så jag gjorde i ordning en plats i vardags rummet. Någon tyckte jag skulle fota henne istället...
 
 

Jag behöver inga fler ögonskuggor men trots det ville jag unna mig en dyr ögonskuggpalett. Denna kostade strax över 500 kr (hade 20% rabatt på en sminkvara så jag fick den billigare)
 
Vice4 Palette Urban decay Vice4 Palette. Titta på den! Jag blir glad bara av att titta på den (då menar jag på asken.. inte skuggorna)

Först en pappersförpackning och sedan låt den i en necessär
 
 
Katten ledsnade dock på att agera bakgrund och det var nog lika bra det... Näst på tur har vi Clinique. Köpte man två produkter så fick man en gåva. Jag hade ändå tänkt köpa Pretty Easy Liquid Eyelining Pen (som jag även köpte förra året och var jätte nöjd med, den borde ha bytts ut för länge sedan) så det var bara att lägga till en produkt och jag var sugen på en läppepnna så det blev en röd Quickliner for Lips Intense. Jag har provat den en gång men den verkar riktigt bra.
 
Men på bilderna under så det ni att det fattas en vara.. Min eyeliner kom inte med! Hoppas att kundtjänsten är bra. Gåvan bestod av mascara, ögonskugga, läppstift, ansiktstvål, ögonkräm och hudkräm tror jag, minns inte. 
 
 
Jag har länge varit sugen på att prova en Lancome mascara. Jag tänkte köpa den förra året men valde att köpa annat istället. Vad är då inte bättre än ett set? 
 
Hypnôse Mascara - Jag har provat den på ena ögat och jag tror att vi kommer bli väldigt bra vänner. Första intrycket var bra. Varför just bara ett öga.. Förklarning kommer!
Crayon Khol - kajalpenna. Vid snabbprovning, inte den bästa jag provat men heller inte den sämsta. Vi får se om vi blir vänner.
La vie est belle - Luktar väl bra men är nog inte riktigt min stil. Men jag får prova den igen. En bidragande orsak till att jag är skeptiskt beror säker på att jag hade svårt att få ur den ifrån förpackningen och lyckades få upp locket och fick en överdos av parfym på händerna.. 
 
Som det känns nu så kommer jag att gilla mascaran väldigt mycket.
 
 
För att komma upp i summan så köpte jag även tatueringar för 60 kr.
 
Anastasia Liquid Lipstick- ÄLSKAR DEN!!
Foreo luna Play - Den rosa saken på bilden. Jag vill börja med att påpeka att det inte är en sexleksak även om den vibrerar. Det är heller ingen kattleksak som vissa verkar tro.. Det är en sak man använder för att rengöra ansiktet. Jag vet inte om jag gillar den. Kändes jobbig, konstig och svår att använda då man fick trycka ner vibrator knappen hela tiden. Men svårigheten kan bero på att jag valde den lilla billiga varianten. De större kanske är lättare att använda? Men det kanske är något man vänjer sig vid. Dock måste jag erkänna att ansiktet kändes annorlunda efteråt. Ska bli roligt att testa den fler gånger.
Sensai 38 ºC Volumising Mascara - Denna mascaran har jag varit sugen på i säkert 10 år (eller hur länge den nu har funnits). Jag har hört att den ska vara bra men också att mascaran ska vara lätt att tvätta bort då den tål vatten tills 38 grader, vid varmare vatten tvättas den lätt bort. Vissa mascaror är omöjliga att få bort, speciellt om de är vattenfasta. Jag provade den på ena ögat och den verkade lika bra som lancome. Men det är svårt att avgöra om en mascara är bra efter en (halv) använding, speciellt när jag hade mascara rester kvar ifrån en annan mascara..
 
 
 


Snabba kommentarer om goodiebagen (jag hade ingen tanke på att ta bilder på varje produkt ensam men jag känner att det inte gör så mycket, så slipper inlägget bli allt för långt)

Max Factor Masterpiece Max Mascara mini (black)
Ej provat än 
Ciaté Paint Pots Nagellack
Lite för ljust för min smak men ett märke som jag ser fram emot att testa.
Lumene Moisturizing & Illuminating Primer
Primer är bra men jag är jätte dålig på att använda det.
Ardell Ardell lösögonfrans
Gillar
Hugo Boss The Scent for Her EdP 
Denna trode jag att jag skulle gilla eftersom hugo boss parfymen vi fick förra året luktade jätte gott men denna var inte mi smak.
Carven EdP miniatyr
Känns som jag fått den förut? Luktade gott.
Brow Gal Eyebrow Gel
Älskar. Har nyligen fått den i glossybox
Clarins Eye Contour Gel
Ögonkräm. Låter bra om man läser beskrivningen
Arden Superstart
Jag provade lite på armen.. Det kändes som glidmedel! Jätte läskigt.
Bliss Fabulous Drench n' Quench travel size
Googla, låter spännande
bareMinerals Lip ColorBalm Pop of Passion - Deluxe Sample
söt färg!
Anastasia Anastasia Lipgloss
Fin färg men jag är inget fan av läppglans, kladdigt. Vi får se om jag gillar den.
KICKS Dry Shampoo Styling
Minns inte om jag testat detta torrschamo förut men torrschampo är altid trevligt.
KICKS Age defence starter kit
Dagkräm, nattkräm, ögonkräm och ansiktstvål. Perfekt att kunna ha hela serien när man ska testa. Age får mig att känna mig gammal..
OPI Nail Laquer. 
Jätte fint lack. 
 
 
Bilden längst ner till höger är de tre gratisproverna man får varje gång man beställer. Jag är väldigt nöjd med min beställning. Jag ser fram emot  att prova mascarorna. Imorgon blir det röda läppar och sedan får vi se om jag får till någon sminkning med nya paletten. Det dumma med röda läppar är att ögonsminkningen helst inte ska bli för förglad (eftersom jag ska till skolan.. Annars hade jag inte brytt mig)
 

Kommentera här: