Linas matkasse

För några veckor sedan fick jag ett mail där det stod:
 
Hej Sabina ♥
Mår du bra? Vi saknar dig! 
Snälla, snälla, snälla ta tillbaka oss. Mina spioner har studerat dina matvanor och du ger oss ångest. Vi har allt sett att du inte äter något vettigt utan bara lever på rostatbröd. Om du låter oss vara med i ditt liv igen så får du 200 kr rabatt på valfri matkasse och vi slipper ångest, deal?
 
Mvh
Linas matkasse.
 
Så stod det kanske inte riktigt och levde på rostadbröd nästan enbart.. det var jätte många veckor sedan (typ i somras när det var varmt). Iallfall så beställde jag en matkasse och den kom idag.
 
Innehåll:
(OBS! Blomman är privat och ska inte ätas)
 
 
Det ska föreställa:
Shepherd's Pie med kantarell och potatis- och jordärtskocksmos
Falafelwrap med stekt matbanan, syrlig mangodressing och bladpersilja
Italiensk bondomelett med fetaost och tomatbruschetta
 
Men jag kommer tillaga det Sabina vänligt. Sedan undrar jag om det är konstigt att förvara bröd över tallrikarna i tallriksskåpet? Brödet får inte plats i skafferit och i kylskåpet får de inte heller plats och jag har läst på facebook att man inte ska ha bröd i kylen. På köksbordet vågar jag inte ha bröd eftersom jag har katt.
 
Något annat man inte ska ha i kylskåpet enligt facebook är frukt men det trotsar jag eftersom jag är rädd för bananflugor. Nu är det kanske inte så farligt med frukt som inte är skivad men den risken vågar jag inte ta hur rimlig min bananflugefobi är.
 
Påtal om frukt. Eftersom jag fick 200 kr rabatt så köpte jag även till fruktkassen. Av den enkla anledningen, för att jag ville ha bananer så jag kan prova att göra bananglass.
 
 
Mycket riktigt så fick jag bananer samt:
8 äpplen (det innebär äppelpaj havregrynsgröt)
4 päron
2 apelsiner
4 plommon
4 passionsfrukter (dessa tyckte jag inte var fina)
2 persikor
 
 
 

Kommentera här: