Sista valet?

Alltså.. Jag behöver hjälp att tolka en sak.
 
Genom skolan så är jag med i ett projekt som heter: se möjligheten. Det innebär att sådana som mig som inte har en gymnasieutbildning får extra stöd att komma igång. Min studiecoach stannade mig idag. Imorgon kommer några människor (minns inte vad) till skolan. De vill höra om de olika projekten och prata med några elever hur vi upplever stödet vi får. Jag blev tillfrågan att vara en av eleverna.
 
 
Min studiecoach sa att hon tänkte på mig eftersom jag varit med i både se möjligheten och vändpunkten (fick praktik genom den), för att jag är rätt ambitiös och vet vad jag vill. Men nu vill min fråga. Eftersom jag fick dagen innan, tror ni verkligen attt jag då var ett av hennes första val?
 
Jag tänker att det mötet borde ha varit planerat ett tag. I fredags när jag hälsade på henne sa hon inte något om det.  Eller är det möjligt att de bestämde mötet igår? Hon ville så gärna ha med mig så hon erbjöd sig både att hämta mig och lämna tillbaka mig. 
 
 
 
Jag är för trött för att välja en vettig bild.. Detta är en stilbild ifrån ett filmklipp jag har på instagram.. Filmklippet ska hamna i bloggen när jag orkar.
 
 

Kommentera här: