Ekorrnamn och städplaner

Idag har jag och Klara bestämt oss för vad vi skulle heta om vi vore ekorrar. 
 
Vitsipppa och blåsippa. 
 
 
Katten tyckte det var viktigare att ligga i fönstret och sola så vi bestämde att hennes ekorrnamn får vara Snippa.
 
Igår började jag  projektet få ordning på lägenheten. Jag har för mycket prylar som liggar överallt.Så jag har skrivit en lååång lista över ställen där jag vill städa och få ordning på. Vi har till ex. hyllan katastrof:
 


Jag trivs inte riktigt med att ha två bokhyller i sovrummet men det blev mycket bättre när jag hade två hyllor utan filmer/böcker. Nu är planen att inte ha några filmer i bokhyllan utan istället göra plats för böckerna så de slipper trängas.
 
Istället så ska filmerna ner i kistan där jag har haft hö.. men först måste jag städa i kistan.
 
 
 
Så nu vet ni hur jag firar valborg.
 
 
 

Den stora äran att göra världen mer vit

Igår var jag i ridhuset eller i rådhuset som jag råkade skriva till en kompis.
 
 
Först hade vi ett tävlingsmöte och vi saknade några funktionärer men jag lyckades fixa en till på bara några minuter, min syster.
 
 
 
Sedan hade vi några bommar som behövdes målas inför tävlingen och först hittade vi inget att mäta med så jag behövde googla måtten på ett A4 men vi hittade som tur var en tumstock. Med vi så menar jag någon annan än mig.
 
 
Vi börjar med två förebilder. Det blåa är tejp.
 
 
 
 
Efter bilden, fokusera på de två bommarna längst ner. 
 
 
Visst blev det fint? stor skillnad va?
 
Att måla vitt på vitt... Så trist när det inte syndes någon större skillnad. Jag hade hellre målat rött på de två bommarna men den färgen var slut.

Glossybox - April

Idag kom månadens glossybox och jag vet inte vad jag ska tycka om boxdesignen men jag hade gillat den mer om den hade varit i en annan färg.Istället för att skriva allt som boxen innehåller så väljer jag att fuska genom att fota produktkortet.
 
 
1. Jag ser fram emot att testa det rengörande blasamet. Om produkten lever upp till det den lovar så vore den perfekt i mitt liv. Men jag tror att risken finns att det är ett, om något verkar för bra för att vara sant så är det troligen inte det. Eller hur man nu brukar säga.
 
2. Även fotkrämen verkar vara en mirakelprodukt och jag har testat den en gång. Den gick in lätt i huden utan att kladda men den luktade inte alls gott.
 
3. Mascaran har jag testat lite snabbt och jag anser att man inte kan bedöma en mascara efter en använding. Första intrycket var att den är okej men inget speciellt. Är den bra så återkommer jag.
 
4.  Jag har överlacket på mina naglar nu så vi får väl se om den förbättrar hållbarheten på mina naglar. Produkten känns som den kan vara bra men om den lever upp till känslan är svårt att säga nu.
 
5. Brun utan sol produkter tycker jag är lite läskiga eller vad man ska säga. Jag är rädd för att resultatet ska bli ojämnt och jag har personligen inte något emot att vara vit och blek. Sedan tycker jag bus-produkter ofta luktar för mycket och det gjorde även denna.
 
 
 
Egentligen så hade jag tänkt ha sigge tema under bildtagningen men att ha Sigge som rekvisita gick inte lika bra som jag hade hoppats, helt enkelt för att han inte ville inte alls lägga tassen på boxen som jag hade velat. Sedan stack han efter jag tagit bilden här under.
 
 
Men söt är han.