En tvååring kan ca 300 ord

Idag har jag varit i skolan och jag har lärt mig massor.
 
Förutom att jag numera kan allt om satser så har jag pluggat i bibliotek och i svenskan så ska jag skriva en uppsats om språksociologi men för att välja vad jag ska skriva om så har jag läst i läroboken och fastnade i kapitlket om barns språkinlärning. 
 
 
När någon frågar mig vad jag vill bli när jag blir stor så brukar jag svara något om att jag vill jobba med kreativt skrivande. Så i fortsättningen så ska jag svara att jag vill jobba med kreativt skrev.  
 
(Det kan hända att boken inte rikigt menade så..)
 
 
Hittade även denna text i läroboken. Den är skriven av en pojke i första klass. Det tog en stund att lista ut vad han menade men jag älskar texten.
 
"Håller med mig och är snäll" 
"Gör precis som jag vill"
 
Åh ♥ En sådan käpphäst vill jag också ha! 
 
 
Väl hemma hos mamma så har jag diskuterat livet med Flisan. Lilla katten börjar bli gammal, 17 år i sommar. Nästa år så blir det krogen. Om hon håller så länge, varje gång jag klappar henne så är jag noga med att tänka att jag kanske inte har många stunder med henne.
 
 
Sedan lyckades jag lura iväg Tomas och Ida så jag kunde kidnappa Lucia en stund. Att vara ute med två hundar är ganska intressant. Den ena går snällt medans den andra far omrking åt alla håll. Om en okänd människa hade stannat för att prata med mig så vet jag inte om jag hade vågat erkänna vilken av hundarna som var min.
 
Men till Klaras försvar så körde glassbilen omkring så hon och tycker den låter otäckt så hon var lite stressad.
 
 
 
Väl hemma så tog vi en powernap. Men vart hundarna hade tänkt att jag skulle ligga begriper jag inte helt. 
 
 
Katten var inte så jätte nöjd över att ha hundbesök men hon förlät mig sedan när Lucia blivit hemnappad. Så jag fick massage och jag påmindes om att någon av oss behöver klippa klorna.
 
 
 

Kommentera här: