Kanske borde köpa egen påskmat så det blir bättre än mammas val

jag köpte ju hatt när jag var i göteborg i januari. Nu när mösssäsongen börjar ta slut så börjar det bli dags att bli hattvan. 
 
Även om jag tycker det är snyggt med hatt som känns det ändå konstigt och det är en stil jag inte är bekväm med än. Men jag antar att det är något man måste vänja sig vid. Idag övervägde jag att ha hattpremiär. Men det kändes inte helt bra när jag tog på jackan. 
 
Så jag tror jag sparar det tills jacksäongen är slut. Dock var det rätt varmt ute så jacka hade egentligen inte behövs men hur lätt är det att veta det när man bor på trejdevåningen?

 
 
Sedan var det mat och greys anatomy titt hos mamma. Ida tittade på greys och det hade jag inget emot att titta på. Idag har jag lärt mig hur gräddsås smakar om någon (jag nämner inga namn, mamma) glömmer att ha buljong. Såsen smakade mer eller mindre ingenting. Det var ingen trevlig matupplevelse så det tänker jag inte prova igen.
 
Jag älskar påskgodispåsarna:
 

Själva godiset är inget som unerhåller mig men texten: "Så här gör du godaste maten i påsk". Jag älskar att man kallar godis för mat. Jag önskade verkligen att jag var en människa som uppskattade smågodis. 
 
Idag har jag även hittat att min mobil har försökt  katogrisera (jag misslyckades lite med stavningen..) kategorisera (nästa stavningsförsök gick bättre) mina bilder i mobilen efter vilken person det är och min mobil innehåller mest bilder på djuren samt selfies. 
 
 
Här är två bildgrupper där mobilen undrar vem det är:
 
 
Älskar att de samlat alla bilder med ett visst filter och tror att det är en egen person. Leopardöronen är föresten mitt favoritfilter på snapchat just nu. På en bild där ovan när jag är girfaff (eller rådjur som de flesta anses) så har jag ett av Klaras leksaker intill mig.. Vilket för in oss på nästa tema.
 
I min säng så har jag i skrivande stund FYRA gosedjur. Då räknar jag inte med hunden i den kategorin. Jag har inte placerat någon förutom mig själv i sängen.
 
 
Giraffen, hönan, Ella samt en rosa hund som Klara har i munnen som vi inte har något namn till. Med tanke på att det är sågsspån i sängen så märks det att jag är singel..

Kommentera här: