Påsken 2017

Torsdagen:
Jag åt kebabtrallrik samt provade mitt sims expriment med manliga gravida simar. jag gillar det och kommer blogga om det någon annan gång.
 


Sedan gick jag hem och Klara bar med ett tuggben. Väl hemma så hittade jag Alice dålig men det ska jag skriva om en annan dag.
 
 
Fredag:
 
Jag smyckade Alice grav med påskfjädrarna jag impulsköpte i ullared.
 
 
 
Kitty, Ella och Cindy fick också varsin fjäder. icke omnämda djur behöver dock inte känna sig bortvalda. De får helt enkelt dela fjädrar med de andra. 15 fjärdrar räcker gått och väl till alla avlidna djur.
 
Av mormor fick jag äppelpaj och av styvfar så fick jag vin (hade jag inte haft bild på vinet så hade jag inte kommit ihåg att jag fått vin)
 
 
 
Lördagen
 
Vin hos Catharina. Jag kände mig osociall och tråkig innan jag åkte iväg så jag påskade upp och mig och blev en mordern påskkärring.
 
Den uppmärksamma ser att mina prickar är formade som ett hjärta. Överanvändandet av rouge syns inte på bilden.
 
 
 
Hos Catharina så hittade jag Angelica. Stora syster Michaela hade tydligen dragit till blåkulla utan oss men Michaela hälsade att det inte fanns några vettiga killar på blåkulla ändå, så vi missade inget.
 
På bilden ser vi vinet Caharina bjöd på(det röda) och vinet jag hade med mig (rosen). Varje gång jag tar med vin till Catharina så misslyckats jag. Mitt vin är aldrig gott. Allt annat vin jag dricker, någon annanstans brukar vara gott men aldrig hos Catharina.  Mitt vin smakade för mycket körsbär för min smak. jag tror det var körsbärssmaken jag inte gillade.
 
 
Söndag:
 
Vin, dag tre. Samt grillad kyckling med föräldrarna och systrarna.
 
 
 
En nära släkting på min styvfars sida har cancer. Jag vill mest lägga mig i ett dike och stanna där tills världen blir en bättre plats.  

Kommentera här: