Samtycke och hatt

Igår bloggade jag om att jag hade tre gosedjur i sängen. Idag har jag och Klara lekt med giraffen men jag kanske är dum som tror att hon vill leka? 
 
1. Hon hoppar upp i sängen.
2. Jag tar leksaken och kastar.
3. Hon springer och hämtar leksaken.
 
Sedan håller det på så om och om igen. Egentligen kanske det bara är så att hon vill ha leksaken i sängen?
 
 
Kaninen fortsätter att vilja ha bebisar med katten som inte är lika villig. Strax efter bilderna är tagna så försöker katten bita kaninen. Jag försöker lära henne om sexuella trakasserier men det verkar inte riktigt gå in. Vissa killar och min kanin behöver lära sig om samtycke. Dock är jag inte varit utsatt av det.
 
Vet ni vad jag stör mig på när det gäller min katt? Först behöver vi titta på denna bilden (lägg märke till den smala byrån)
 
 
Katten gillar att sitta på den och kolla ut genom fönstret. Enklaste vägen ner är att gå genom fönstret och sedan hoppa ner men kattskrället föredrar att hoppa på mig som ligger och sover i sängen. Imorse vaknade jag av att jag trodde en kille slog mig hårt på rumpan. Varför jag trodde på en kille vet jag inte för jag tror inte det hände ihop med min dröm. En annan gång när hon hoppade ner på mig så trodde jag att jag hade blivit sparkad av en häst. Ni förstår att det gör rätt ont i bland när hon kommer hoppande.
 
Kanske även hon borde gå någon form av samtyckeskurs. Jag vill inte att någon hoppar på mig medan jag sover. 
 
 
Helt fantastiskt väder ute och ser ni? Jag körde hattpremiär idag.  Alla tankar jag haft om att det skulle kännas konstigt att visa sig ute med hatt försvann så fort jag kom ut och jag kände mig så cool som jag vill föreställa mig.
 
Jag tycker att vissa ser riktigt coola ut med hatt och att det passar deras stil perfekt. Men min självbild säger att jag inte är en person som har hatt men när jag kom ut så kunde jag vara en annan. Jag kunde vara hatttjejen. De som ser mig ute vet faktiskt inte att jag inte är en hattperson.
 
 
 
Komunen är märklig.. Mitt i snöovädret så placerade de ut massor med pinnar. Nu har de även målat gröna märken på marken.  Fint med lite färg.

Kommentera här: