Sims och choklad

Att spela sims är riktigt roligt.
 
Iallafall när man hinner lägga mycket tid på en och samma familj. jag har igenom året spelat mycket sims. 1,2 och 3an så har jag nästan alla tillägg. Men sims 4 har inte imponerat på mig. Om det beror på att fyran är tråkigare eller om det beror på att jag inte spelat fyran tillräckligt, det kan jag inte svara på just nu.
 
 
Nu till saken! Idag har jag spelat sims fyra en kort stund och hittade följande funktion:
 

 
Det borde alltså innebära att det går att göra manliga simar gravida samt låta dem ha klänning, helt fantastiskt. Jag lovar att återkomma med bilder. Sedan tycker jag det är roligast att spela med kvinnliga simar och att kunna ha ett lesbisk par som kan göra barn vore verkligen perfekt i mitt spelande.
 
Tillbaka till verkliga världen. Idag har jag städat i köket för att jag har en ovana att komma hem med  kassar med småsaker i som jag sedan aldrig plockar upp. Det har slutat med att jag har mängder med kassar, lite överallt i köket men dessa har jag tagit tag itu med idag. 
 
Vilket var riktigt spännande. Jag hittade torrschampo och choklad som jag inte visste att jag hade. ibland känns livet bra. 
 
 

Kommentera här: