Testagram - april

Idag kom månadens testagram
 
 
Inom snar framtid så ska jag tydligen äta.
 
Santa Maria garlic paste
En produkt som ersätter vitlöken så man slipper pressa den. Jag gillar inte vitlök men med denna produkten är det större risk att jag skulle använda vitlök i maten för pressa vitlök vägrar jag. Obs! Risk är rätt ord i sammanhanget. Tydligen kunde man få antigen vitlöken eller ingefära. jag är lite besviken över att jag inte fik ingefäran, den hade jag gärna velat testa.
 
Risenta mandel och hasselnöt.
Jag äter sällan musli och yogurt men det måste jag tydligen börja med. Jag har mängder med olika sorter ifrån testagram. Denna tror jag kan vara riktigt god.
 
Kaffe
Jag orkar inte skriva mer än så.. Men tydligen blir det fika hos mormor och morfar snart.
 
Nicks kexbar
Denna ska bli spännande att testa. Innehåller inget tillsatt socker eller gluten. Ska bli intressant att se om den stillar sötsuget som det lovar på beskrivningen. 
 
Estrella lätt chips.
jag tycker inte lök och gräddfilschips är goda. Iallafall inte om jag äter själv, chips man blir bjudet på smakar godare. Vi får väl se vad jag tycker om dessa.
 
Friggs majskakor med chiafrö och havssalt.
Dessa har jag fått av testagram tidigare och de är verkligen super goda!
 
Digestive havremål
jag har nog inte smakat just desssa men liknande och då hade jag blandade känslor. De var delvis goda men samtidigt inget speciellt. Så vi får se vad jag tycker om dessa.
 
Palmolive gourmet body butter wash 
Denna vaniljdoft luktar verkligen supergott. Jag tror inte man ska äta den. Dels för att jag är smart och först och främst för att det står på baksidan på flaskan. Heter det flaska? Eller vad ligger krämen i?
 
 
 

Det här inlägget är inte sponstrat. Troligen pågrund av att jag bara har sex regelbudna bloggläsare. 
 
(Hej Mormor, Ida,Anna, Mikaela, Andreas och Björn!)
 
 
 
1 Anna:

skriven

Men, jag läser alltid din blogg också :( Har den tillochmed bokmärkt :D

Svar: Förlåt! Jag har ändrat inlägget <3
Sabina

Kommentera här: