Vitamin överdos

Sedan Kitty dog i julas så har jag inte mått hundra procent bra och jag är inte helt säker på att jag har gillat min tillvaro sedan dess men nu när även Alice är borta så ser jag det som en ny start i livet. Att jag inte har varit på topp har inte bara med sorg att göra utan det beror på andra saker också. Bland annat vintern och mörkret och mitt problem har bland annat varit att jag har varit trött utan energi. 
 
Men nu är det ljusare och jag mår bättre av våren men sedan jul så har jag haft en matkris. Jag har mer eller mindre inte varit sugen på mat utan jag lever i stortsätt bara på pannkakor med nutella eller rostatbröd (jag överdriver lite).
 


Jag äter alltså väldigt dålig mat så igår började jag käka vitaminer. Även om bättre mat hade varit en bättre lösning så kvar står problemet att jag inte har lust att äta riktig mat varje dag just nu. 
 
 
 
Givetvis så ska jag alltid överdriva så jag tar alla vitaminer jag äger. 

¤ Vitaminer för kvinnor som innehåller allt möjligt.
¤ Vitaminer som jag tror ska vara bra för håret.
¤ Rosenrot
¤Magnesium och kalcium 
¤ D - vitamin (dock onödig då alla andra tabletter innehåller d-vitamin förutom rosenroten)
 
Magnesium tabletterna så ska man ta tre om dagen. Dock hade jag bara tänkt ta två st men jag råkade få med en för mycket.. Dessa tabletter är de som är svårast att svälja, de är enorm.Anledningen till varför jag vill ta dem är för att magnesium är bra för nerviga hästar så jag tror de kan vara bra för mig också.
 
Jag tar dessa så länge jag orkar eller tills de är slut. 
 
 
 
 
 
I skrivande stund så mår jag illa. Vilket säkert beror på tabletterna och jag tagit dem på tom mage... Men det blir säkert jätte bra det här!

Kommentera här: