Hattfest och bergsklättring

Den senaste månaden så har jag sovit några nätter här och några nätter där. Imorse när jag vaknade så var min första tanke innan jag öppnade ögonen "var fan är jag?".  
 
I fredags så åkte jag och Marcus till stugan i Lidköping. Det tog tre timmar att åka!  Men då tog vi vägen förbi hans föräldrar (som inte var hemma) och hämtade saker, handlade och var inne på systemet och köpte vin.
 
På kvällen så drack jag öl. Första klunken var värst men sedan blev det okej. Givetvis så bör man dricka öl i vinglas. Vi spelade även ett spel som heter tjejmiddag där man får svara på frågor. Perfekt sätt att lära känna varandra bättre. Nu vet jag att vi har en monogam relation, vart gränsen för otrohet går, en hemlig ägodel han har hemma hos sig och hur han spenderade nyårsafton samt hela berättelsen om GB clownen han har hemma hos sig.
 
 
 
Dagen efter (lördag) så var det hattens dag och på bilden under så ser ni när jag och Marcus snapchatar med varandra. Bilden på honom är alltså en bild på när han tar en selfie för att skicka till mig.
 
 
 
Efter frukosten så blev den en promenad runt en liten ö. Över stockar och sten i skogen. Vi pratade om björnar, Tyrannosaurus rex och vad Madickens lila syster heter,  Vi var ute i två timmar och vi såg en orm. Eller jag såg den knappt eftersom jag var upptagen med att prata med Marcus och var någon meter ifrån att trampa på den. 
 
 
Marcus är föresten olydig. När han smsar så skriver han ALDRIG det jag vill att han ska skriva. När vi var i skogen så tyckte jag att han skulle smsa sin mamma och berätta att vi bergsklättrade men det ville han inte.  jag fick heller inte skicka smileysen med hjärtögon i en chattkonversation mellan hans kompisar. 
 
 
 
Efter promenaden så var det duscha och förbereda sig inför hattfest och att träffa Marcus kompisar. Jag duschade medan Marcus fixade mat. Jag är tydligen inte tillräckligt gammal för att duscha själv! Jag kunde inte stänga av vattnet, den satt fast! Marcus kunde inte heller så han stängde av allt vattnet men en stund senare fick han ordning på den onda kranen. 
 
När Marcus själv skulle duscha så var det inga problem med att stänga av. Jag hade sett fram emot att se honom springa ut naken för att stänga av vattnet..
 
 
En av Marcus vänner är hans kusin. Henne har jag träffat för många år sedan på ridskolan. Utseendemässigt så var hon sig lik men hon hade blivit riktigt lång. Vi pratade lite om ridskolan och sedan frågade hon MIG hur jag och Marcus hade träffats. Jag var lite mer givmild med detaljerna. 
 
Kusinen är ihop med Marcus kompis M och när de kom så började vi spelade krocket. Jag kom tvåa! Mest för att kompis M var snäll. Han knockade mig inte och sedan hade jag kanske (jag är inte helt säker) råkat stöta emot pinnen i halvlek som betyder börja om. 
 
Sedan kom det ett par till och vi gick för att bada. När vi var tillbaka så hade kompis E kommit Sedan fick vi äntligen mat! Underkvällen så hade jag sagt till Marcus att kompis M kunde vara hans frikort.  Men lite senare under kvällen så hittade jag honom i knät på kompis E. Ser det inte ut som de hånglar? Jag sa till Marcus att M var hans frikort men han ville ha E också och snäll som jag är så gick jag med på det. 
 
 
 
Dagen efter så tvingade Marcus upp oss tidigt och bjöd på hotellfrukost. Marcus frukostar är helt klart bättre än riktiga hotellfrukostar. Sedan sov vi frukost och när jag vaknade så var alla gäster borta. 
 
Sedan började det roliga.. DISKA!  vi gjorde typ hälften sedan tog vi mat och läspaus. Det värsta med disk är att det aldrig blir klart eftersom vi måste äta ibland och då blir det mer disk. Tog 24 timmar att diska allt. Vi diskade i tre omgångar.
 
 
Jag läste min häst bästa (serier).  Serierna ifrån 80 talet är verkligen annorlunda än dagens hästserier. I hälften av serierna så slutar det med att hästen dör. I andra halvan så blir hästen hotad av att slakats. Det var bara i några få serier där hot om slakt inte förekom. 
 
 
På mådag förmiddag så drog vi hem igen, Dödströtta båda två så vi åkte hem till var och en för sig. Men först så jagade vi glass. Första stället så var det stängd men mcdonalds ställde glatt upp istället. 
 
 
 
 

Kommentera här: