officiella löplistan

 
Den kvinnliga kroppen är intressant eller iallafall min. I går när jag väntade på bussen hem i från skolan så kände jag i magen att mensen var på väg. Mycket riktigt så kom den några timmar senare det tar en stund att starta motorn typ. Det känns verkligen som det är en motor i min livmoder. Det skulle förklara mensvärk (som jag dock inte hade denna månaden). 
 
Dagen efter idag så känns det inte alls i magen att jag har mens. Nog pratat om min mens för denna månaden. Nu ska vi prata om Klaras mens och löp.  
 
Första gången hon löpte så löpte hon någon månad efter Lucia men alla andra av Klaras löp har varit långt efter Lucia och det känns som det är en evighet mellan Klaras löp. Eftersom jag har alla klaras löpdatum uppskrivna så bestämde jag mig idag för att kolla upp hur långt det är mellan löpen och se om jag såg några mönster.
 
Här är Klaras löplista. Alla daturm behöver inte vara exakta men det här är på ett ungefär:
28/9 (2015)
12/4 (2016)
14/11  (2016)
27/6 (2017)
 
Att hitta ett mönster var lätt. Varje löp är ca  var 7:e månad. Jag trodde det var längre tid mellan hennes löp. Så jag tippar på att Klara kommer löpa nästa gång i mitten av januari. Vore extremt lyxigt för henne att bara ha löpt en gång på ett år!. Klara har bra löpcykel för hennes löp krockar inte med hundkurserna.
 
 
 
Lucia löper typ nu eller kommer löpa snart. Det är synd att jag inte har koll på hennes löp.Hade varit intressant att jämnföra med Klara..
 
 

Kommentera här: