Örebro och Grolanda

I måndags åkte jag och Jenny på en liten roadtrip. 
 
 
Till max i Marieberg!
 
 
Sedan åkte vi den långa resan hem igen.. Eller kanske inte.
 
 
Örebro! Ser ni stadsbussarna? De var lila. Låter som en vettig anledning att flytta till örebro. Vi besökte Titanic utställningen. 
 
Det var intressant. Det kolsyrade vattnet var dock inte gott.
 
 
På vägen hem så stannade vi i skövde och jag köpte nästan ett läppstift. Men det var köp två och få halva priset på den ena. Men jag ville bara ha en och då blev jag snål. Så det blev inget läppstift när jag inte fick ta del av rabatten.
 
 
Sedan var det hem och packa för att åka till landet och vara djurvakt. Vilket var mycket slitsamt.
 
 
Min främsta arbetsuppgift var att vara sällskapsdam åt schäfertik men även mata kaniner och katter. 
 
 
Det blev även sola väder. När man är ute på landet så är man nästan tvungen att sola topless.  Sedan hade jag ännu en slitsam kväll med en besökare som grillade hamburgare åt mig. Men pommesen gjorde jag helt själv!
 
 
Tillbaka till hunden. Jag hade fått order om att jag inte fick kasta boll till hunden för hon har ont i ett ben. Vilket hon tyckte var en dum regel. Men det var riktigt lätt att lura henne att vi lekte. Det räckte att putta/kasta leksaken typ en halv meter så hon inte behövde röra sig. 
 
Det var bara någon enstaka gång hon hittade på mig och undrade om det verkligen var ett kast. 
 
 
Jag var alltså djurvakt två nätter. Så igår lämnade jag gården och åkte till ridhuset var att funktionära på klubbhoppning.  Det spöregnade riktigt ordentligt.  Min rosa fluff tröja som brukar stå emot vatten hyfsat hade ingen chans. Men som tur var så hade jag en till tröja med mig.
 
De nya pengarna ser skummma ut.
 
 
 

Kommentera här: