Vin och promenad

Jag börjar med att bjuda på bröstchock.
 


Jag är självkritisk men denna målningen är jag riktigt nöjd med. Måla bröst var tydligen riktigt. Det ska jag måla fler gånger och träna upp mina färdigheter.
 
Förutom att kladda med färg så har det varit skolstart i veckan. I ondags så var terminens första lektion. Innan lektionen så var jag hos Marcus och efter skolan så drog jag till Anna och drack blått vin.
 
 
Jag tror knappt jag och Anna har umgåtts själva på 10 år (hon får protestera om jag har fel) men vi har haft kontakt via nätet och mobiler så trots det så känns hon som någon väldigt nära. Under den eftermiddagen/kvällen så avlöjdade jag saker för henne som jag inte sagt till någon! 
 
Jag har få hemligheter som ingen vet om. Ingen vet allt men flera personer vet många olika saker. Vissa saker passar att berätta för olika personer. 
 
Jag och Anna drack även rosevin och spelade diamanten. Hon vann tyvärr flest gånger.
 
 
Efteråt så gick jag till Marcus där jag sov. Dagen efter så gick vi på pokemonjak och han tvingade upp mig för en super seg backe/trappa upp för mösseberg. Nu kan jag verkligen säga att jag bergsklättrat. Fy vad jobbig den var. Ett tag var jag säker på att han hatade mig men jag har kommit över det nu.
 
Vi hittade ett utomhus gym. Jag vill ta bilen dit någon dag och träna. Det verkar roligt!
 
 
 
Vi hittade en ekorre som snällt ställde upp på bilder. Men sedan berättade jag för Ekorren att jag tänkte snapchata bilder på hen. Men tyvärr sa jag till ekorren att det var frivilligt att vara med på snapchat och det ville tydligen inte hen.
 
Då blev jag sur och la ut ekorren på instagram istället. Allt i livet är inte frivilligt.
 
 
 
 

Kommentera här: