Dagen före dopparedagen.

Igår var det mitt och mina sytrars årliga "umgås dagen innan julafton" kväll. 
 
Fin var jag till dagens ära i förra årets julklänning samt glitter sminkning.
 
 
Vi åkte och åt thaimat. Så fantastiskt gott. Jag drack vin och tre rätters. Friterad kyckling, kycklingspett och kyckling i rödcurry.
 
Sedan upptäckte jag att jag gillar friterad banan! Iallafall om den är dränkt i chokladsås. Efterätten ingick och man fick ta själv. Ananasen var slut.
 
 
Sedan hem till Jenny och där gjorde vi ett pepparkakshus. Vilket jag var väldigt opepp inför men det var jätte roligt. Jag har smyckat ena sidan och Ida har gjort det andra.
 
 
Sedan slog Ida in packet och jag smyckade mig själv.

 
 
Sedan läste jag högt ur boken "när jag var liten". En bok som handlar om barnets förra år. I de första sidorna så handlar det om föräldrarna. Hur de träffades. Samt när man gick reda på när man var gravid och hur de reagerade.
 
TÄNK vad många föräldrar som måste ljuga på de sidorna och förfina.. Jenny berättade hela historian om hur hon och J träffade. Jag har hört nästan allt förut men denna gången fick vi extra info. 
 
Deras första möte var på fest där Jenny var där med en annan kille som däckade direkt. Hon satte sig direkt i knät på J och han blev blixförälskad i henne (eller kåt..han ville ha med henne hem). Han ville att hon skulle ta hennes nummer och att hon skulle ringa honom dagen efter. Men hon tyckte tvärt om, att han skulle ta hennes nummer och själv höra av sig efteråt.
 
Killen som Jenny var där med på festen ville inte ha ett förhållande och det var Jenny nöjd med eftersom hon var nyfiken på J. Nu aoutar jag Jenny men vi fortsätter och berättar när Jenny fick veta att hon var gravid. Hon hade misstänkt att hon var gravid men hon gjorde testet dagen efter vi varit i tyskland och köpt sprit!
 
Så efter Jenny gjort testet så gick hon fram till sin sambo och berättade att de hade problem. Hon tänkte på spriten.  Det ska bli spännande vad Jenny kommer skriva i boken. 
 
 
Vi får inte glömma Jennys katter! Jag tog selfie med Tjorven som inte var så jätte pigg på den iden men hon blev lite gladare när hon upptäckte mitt pynt i håret. Sedan övningskörde Ida barnvagen med Skrållan. Trejde katten Knorven låg tryggt och sov på våningen under.
 
 
 
En super mysig kväll. När jag väl kom hem så hämtade jag Klara hos Mamma. Jag hängde av mig lite snabbt och hade mössan i fickan. Min halsduk låg på bänken där min mössa/pannband och Klaras koppel brukar ligga. Jag tog på mig halsduken och tog kopplet i handen och höll på att ta på mig klaras halsband! Nu var halsbandet för litet men hade jag haft större hund så hade jag råkat ta på mig själv hund halsband....
 
Jag var nog trött och tankspridd. 
 
1 Lars:

skriven

God jul passande röd outfit för jul. Vackert

Kommentera här: