Glossybox - November

Vi fortsätter den ytliga månaden.
 
Det var länge sedan jag skrev ett sådanhärt seriöst glossybox inlägg. Novemberboxen var bra och alla produkter har varit roliga att testa.
 
 
Steve laurant precision tip eyeliner - 200 kr 
Den är bra och vi gillar varandra MEN jag gillar min clinique bättre. Även om resultatet blir typ likadant så tycker jag att clinique är lättare att måla med. Den är blötare och mer färg på en gång så det går fortare och mindre tid risk för mig att göra misstag.  Men vill man gå försikigt fram så kan jag tänka mig att Steve är bättre.
 
Ole henriksen  truth serum - 675 kr/30 ml (Boxen innehöll 7 ml)
Luktar sjukt gott och jag gillar hur huden känns efter använding. Ska motverka ålderstecken. Det känns. Dock lite för dyr för att jag ska vilja köpa den men den är förhoppningsvis dryg.
Ole henriksen sheer transformation perfecting moisturizer - 595 kr/50 ml (Boxen innehöll 7ml)
Skunker in lätt in i huden. Trevlig men inte lika trevlig som serumet. Även denna är svindyr.
 
Bang beautys cream color glam - 180 kr.
Super fin. Jag har dock bara använt den som ögonskuggprimer än så länge. Rolig att testa men ingen produkt som jag hade köpt av mig själv. Ingen produkt som jag känner behov av att ha i mitt liv. Men vem vet. Vi kanske blir kära.
 
Mitchell and peach shower wash english leaf - 90 kr/50 ml.
Jag älskar den. Den känns så skön på huden (jag duschade enbart för att testa den). Men jag hade velat ha den i en annan doft. Jag tycker inte den luktar äckligt men heller inte gott. Typ en trea av fem möjliga dvs bättre än dåligt men ändå inget speciellt.
 
The body shop hand cream  frosted plum - 50 kr/30 ml.
Samma motivering som med duschkrämen men jag tycker denna luktade godare men samtidigt ingen doft som jag hade köpt.  Doften får 3,8 av 5 möjliga.
 
 
Alla priser är det som glossybox påstår att produkten kostar. När jag googlade Ole produkterna så såg jag att de fanns att köpa lite billigare om man väljer rätt onlinebutik.

Kommentera här: