Hur man undviker att bli blå

Vad gör man klockan 7 på morgonen när man inte kan sova?
 
Jo sminkar sig och lockar håret. Morgonens lockning, jag har ALDRIG fått till så fina lockar när jag lockat på egen hand. Jag upptäckte också varför man ska borsta ut håret efter lockningen (vilket jag aldrig gör eftersom jag är rätt för att lockarna ska försvinna)
 
Mitt hår blev så fint. Jag upptäckte också att det går fortare att locka när man lärt sig lockrörelsen. Förr så har jag fått kolla i spegeln så jag vinklar rätt. Men kan man rörelsen så är chansen större att man får till det om man inte tittar i spegeln medan man vrider.
 
Jag har en speciallplatttång. Helt otroligt att det tog mig flera år att ens lära mig att göra lockar med den och att det tog mig yttligare 1,5 år att göra det "flytande". Dock så lockar jag inte håret så jätte ofta. Men vi får se hur länge min lock/platttång överlever. Den är svår att starta. Morgon trött helt enkelt. 
 
 
 
På läpparna så ser vi Nyx butter lipstick seashell. För ljus färg för min smak. Ibland tycker jag att jag ser skum ut och ibland tycker jag att det såg okej ut. Men eftesom jag lagt tid på hår och smink så valde jag att ha annat läppstift som gjorde att jag inte såg skum ut ibland. 
 
Nyx liquid suede cream lipstick 06 sway. Fin och rolig färg men ingen favorit. Jag gillar den men jag älskar den inte.
 
 
Vi avslutar med lite sminktips.
 
1. Skit i alla regler. Experimentera och överdriv det du tycker är snyggt.
2. Ofta när jag sminkar med ögonskuggor (gärna färgglada) så råkar jag få färg på inre ögonvrån/näsan. Att få bort det med fingrarna hjälper ALDRIG. Man blir blå (om man har blå ögonskugga). 
3. Om ögonskuggan fallit ner lite under ögat och man ser förjävlig ut och försöker rädda det med concealer..  När du räddat ögat ifrån punkt två. Använd en annan pensel till det andra ögat annars blir man ljusblå under ögat.
4. Om man testat ögonskugg färgerna på handen så är det bra ide att tvätta händerna innan man kliar sig i ansiktet. Annars kan man bli blå på kinden.
 
Med tanke på ovanstånde så är jag imponerad över resultatet på min sminkning. 
 

Kommentera här: