Julgodis

Jag har ett problem!
 
Jag klarar inte av att lyssna på musik vid datorn just nu. Alla mina låtar på spotify är dåliga. Men samtidigt så måse jag lyssna på något medans jag sitter vid datorn. Så just nu lyssnar jag på poddar istället. Det är inte helt lätt att lyssna, läsa och skriva samtidigt.
 
Nu till något mer intressant. Årets julbak!
 
 
Jag, mormor och Ida bakade. "Vad du skräms" sa mormor medan jag kokade knäck. Man kanske inte ska skrika "DET KOKAR" med en röst hade varit mer rimligt att ha om det brunnit.
 
Mormor och Ida fick göra det roliga medans jag fick uppgiften röra om i en gryta i en timme. Fördelen med at vara rörvakt är att man får göra kulprov. Det är gott.
 
 
 
Jag ledsnade på att stå vid spisen så jag satte mig på bänken. Därmed så kunde jag inte sänka plattan till knäcken  (som inte finns med på bilden ovan men under) själv. Det där med knäcken chockade mig. Först hände det inget men sedan kollade jag lite snabbt i mobilen för att sedan se att knäcken kokade ordentligt.
 
 
Två timmar tog det att baka fyra sorters godis. Mjuk kola, knäck puffkola och något med cornflakes.  Så nu kan det bli julafton ♥

Kommentera här: