Julklappar 2017

Jag och Klara har varit trötta idag. Det är tydligen jobbigt att fira julafton.  Vad jag har gjort idag? Jo jag har lekat med mina nya leksaker.
 
Sängkläder med mulle som jag valde i ullared när jag var trött..Kalender som räknar ner till nyår. Tidningsprenumeration på tidningen skriva (då fick man boken "ge ut din bok"). Författare nästa! Min hästbästa vol 3,4 och 5.
 
Vuxna julklappar alltså.
 
 
Paradisask, kingslandpannband, romerskabågar och ett pannband som är hörlurar. De är riktigt bra. Har på mig dem nu. Bekväma och super bra ljud. De ska tydligen kunna användas som hörselskydd men jag är tveksam på om de duger för det. Jag lyssnar på podcast nu och hör bättre än någonsin när djuren hittar på hyss i rummet brevid. 


Skumma grisar, en kudde med en selfie med mig och jenny.lösögonfransar med bling, ögonfranslim och en parfym. Britney Spears Curious. Luktar jätte gott.
 
Jag fick parfymen av Ida och jag har haft små ångest över den julklappen.Jag "råkade" veta att min julklapp ifrån Ida kom ifrån nordicfeel och storleken på packetet gjorde att jag var helt säker på att det var parfymen Gucci bamboo som jag skrivit i bloggen att jag skulle köpa men som jag inte (vad jag vet) har skrivit att jag köpt.
 
Jag trodde alltså att Ida skulle vara snäll att köpa något jag vill ha men som jag redan köpt. Jag har förberett mig mentalt för att dölja att jag redan köpt den. Hade Ida köpt den så hade jag blivit glad men ändå haft dåligt samvete för att jag redan har den. Helt ologiska känslor egentligen. Men när är ångest logiskt? Jag var 99% säker på att jag skulle få den parfymen!
 
Men Ida är förutsägbar som vanligt och köpte en helt annan parfym som till och med luktade gott. 


Real techniques borstar, lock/platttång, bäddset med älgar, björnar och andra vilda djur och bananlikör.
 
Bananlikören har helt klart varit den roligaste julklappen att testa. Igår när jag skulle prova den så orkade jag inte hämta glas sås jag tänkte smaka direkt ifrån flaskan. Men jag fegade ut. Jag vågade inte smaka på något nytt på det sättet så jag hämtade shotglas. 
 
Platt/locktången är exakt en sådan jag har (så jag har någon när min gamla lägger av). Den är grym. jag vet inte om den är bättre att locka med än vad en vanlig plattång är, men plattan på sidorna hjälper mig helt klart att fixa lockrörelsen. Plattat har jag aldrig gjort med den men den måste vara bra för min syster köpte en sådan efter att ha provat min.


Julklappar som inte finns med en chokladask och en ask med marianne choklad.

Kommentera här: