Luckor 1

Idag var det äntligen dagas för årets första lucköppning och dagens skörd resulterade tre läppstift ♥
 
 
 
 
Nyxkalendern:
Den började med det läppstift som jag tror kommer vara månadens finaste: nyx matte lipstick - eden. Rött läppstift som egentligen borde ha fått vara julafton läppstiftet. Värd 89 kr för 5 g (min väger dock bara 2.5)
 
 
Kicks:
Jag har hört att denna kalendern skulle vara svår att öppna. Det stämde! Lipstick Cameo Brooch. Värd 99 kr
 
 
yves-rocher:
Handkräm - Marvelous Berries. Jag tror inte jag gillar doften men mina händer gillar den. 75 ml och värd 30 kr.
 
 
Look fantastic:
Dagens favorit. illamasqua lava lips - vixen. Super häftig färg. Verkar inte gå att köpa någonstans men enligt google så kostar den ca 225.
 
 
Eleven:
Swiss clinic face dry mask. Håll i er. En mask kostar 380 kr (!) men kan användas tre gånger. Helt sjukt. Den ska bli väldigt spännande att testa. Ska jag vara ärlig så var jag inte så imponerad när jag öppnade luckan och såg att det var en mask men jag är imponerad nu när jag vet vad den kostar. 
 
 
 
Vi fortsätter när vi ändå håller på?
 
Trisskalendern.
En ruta kvar plus den där nere. Jag kan vinna 0, 30, 90 eller 100 tusen kronor. Vad jag vann? Jo det undrar jag också. Katten stal min lott!
 

(Hon släppte lotten efter en halv meter och jag vann inget så hon hade kunnat behålla den)
 
 
Amorelie
Fun Factory Joupie g-punk vibrator. Kostar 230 kr hos sinful. Ska tydligen vara vattentålig. Trevlig att hålla i och hittils har jag upptäckt att man måste vara smart eller läskunnig med bra syn för att få i batterierna. 
 
 
Längtar redan tills imorgon

Kommentera här: