Luckor 2

Jag kunde sova inatt. Såå otroligt skönt. Somnade direkt men vaknade dock tre timmar senare efter att ha upplevt en zombieapokalyps. Så vidrigt. Jag dör hellre än upplever det i verkligheten. Men jag somnade om igen och fick sovmorgon av hunden.
 
Nu till dagens höjdpunkt, dagens skörd! Det är tur jag har dubbelsäng numera så jag får plats med allt!
 
 
 
 
 
 
 
Nyx:
Nyx liquid suede cream lipstick soft spoken. En dublett som jag redan har och som jag testade häromdagen och som jag inte tyckte var så speciell. Jag tar gärna dubletter på färger jag gillar så jag hoppas att jag ska gilla denna färg med tiden. Fullstor är värd 99 kr. Min är mindre.
 
 
 
Kicks:
Denna luckan var lättare att öppna men tom! Efter ha känt innanför kalendern så fiskade jag upp en kicks ansiktsmask. värd 30 kr för 15 ml (eller 140 kr för 150 ml). Ska bli rolig att testa.
 
 
 
yves-rocher:
Marvelous Berries handtvål. Samma doft som handkrämen. Jag är fortfarande tveksam till om jag gillar den. Men jag tror jag gillar den mer än vad jag tror.Jag tror det är färgen som gör att jag tror att den ska lukta illa. Värd 40 kr för 190 ml.
 
 

Look fantastic
:
Jag blev besviken när jag öppnade den. Jag trodde det skulle vara stjärnstämpel på den. Men annars så var den bra (jag har provat den) men inte lika bra som min favorit eyeliner ifrån clinique (men det är nog ingen). Ciate fierce flicks. Värd 19 dollar (160 kr). Verkar inte så jätte lätt att hitta att köpa (iallafall inte i sverige.. Det är väl nackdelen med LF kalendern). Troligtvis dagens skönhetsfavorit.
 
 
 
Eleven:
Mario badescu - Glycolic acid toner. Aniktsvatten alltså. Glycolic acid låter som något starkt!  Är egentligen inte till min hudtyp men jag ser ändå fram emot att testa. Kostar 250 kr för 236 ml (min är 59 ml). De har väldigt konstig ml tal. 
 
 
 
 
Trisskalendern.
Ska vi bestämma att jag bara bloggar om trisskalendern när jag vinner? I såfall så nämner jag inte trissen idag. 
 
 
 
 
Amorelie
Jag tänkte igår att egentligen borde man fått glidmedel och leksaksrengörning innan man fick leksak. Men samtidigt så vore inget av dessa roligt att börja kalendern med. Amorelie tänkte nog likadant för idag fick jag glidmedel. Mixgliss Lub Natural Vattenbaserat Glidmedel. Luktar lite men inte så mycket. En doft man står ut med.Bästa glidmedlet enligt sinful (som är den första sidan som dök upp när jag googlade) och där kotar den 130 kr för 150 ml (jag fick 70 ml)
 
 
Jag har givetvis bild på innehållet ifrån chokladkalendern. Vill ni se dem också så kommentera!

Kommentera här: