Luckor 20

Det är redan den 20e december! Sjukt. Snart är allt det roliga över!

 
 

Kicks:
Tofsar. Verkar bra men lite små. Tror inte de funkar till någon knut.

 

yves-rocher:
Shower Gel - Bourbon Vanilla. Luktar riktigt gott. Iallafall innan jag provduchat. Ska tydligen räcka till 40 duschar. Önskade att jag orkade räkna. Om denna 100 ml ska räcka i 40 duchar..Då har jag duschkräm hemma för minst 520 duschar. Jag duchar inte varje dag så jag har duchtvål för 2-3 år! 100 ml/60 kr. Dagens favorit.

 

Look fantastic:
Elemis -  pro collagen marine cream. Ansiktskräm som motverkar ålderstecken. ALLT man får ska tydligen motverka ålderstecken. Det är väl bra.. Men jag undrar, finns det något som ger rynkor istället? Om någon skulle vilja ha det? 15 ml/300 kr (skincity)

 

Eleven:
Elizabeth arden - pro gentle facial cleanser 50 ml. Ansiktsrengörning. Bra produkt. 150 ml/465 kr (eleven)

 

Nyx:
Matte lipstick shocking pink. Antigen kommer jag älska den eller så kommer det bara kännas barbierosa och konstigt.. Jag är ingen rosa läppstift människa och då är ändå rosa min favorit färg. Återkommer!

 

Amorelie
Playballs.Bollar för att träna musklerna i fittan. Troligen super bra träning för orgasmerna. MEN det som stör mig är att på kartongen/luckan så står det att det ska ge tajtare känsla för honom! Vem bryr sig om att killen man har sex med ska få tajtare känsla? Eller ja man kanske bryr sig lite men det är ändå ett usel argument.  Varför ska man lägga 105 min i veckan för killens skull? (man ska ha dem 15 min om dagen i början).Killen får ta tjejen som hon är. 

 

 

 

Kommentera här: