Luckor 24

Nu var det dags för den stora finalen!

 
 
 

Kicks:
En "beautyblender" ifrån deras egna märke. Denna verkar faktiskt bra. Jag har inte testat en äkta beautyblender utan en kopia ifrån ett annat märke och den gillade jag inte alls. 

 

yves-rocher:
Mascara Vertige Longueur. Trots att jag inte vill öppna någon mer mascara just nu så kunde jag inte låta bli att testa denna. Borsten är smal och konstig. Jag antog att jag inte skulle gilla den men först blev jag posetivt överaskad men jag vill ha mycket volym och när man gjorde det så blev resultatet sådär. Men denna ska testat flera gånger inann jag utalar mig. Ska bli intressant att testa denna borsten på en mascara jag gillar. Värd 180 kr.

 

Look fantastic:
Botanicals moroccan rose superfood facial oil 15 ml. Luktar gott och känns inte så oljig. Ser fram emot att lära känna. Dagens favorit.

 

Eleven:
Rött opi nagellack. Jätte fint och trevligt märke.

 

Nyx:
Butter stick ripe berry. 

 

Trisskalendern.
Jag slutade med en storvinst! 30 kr! Så totalt så har jag vunnit på fem lotter.  3 lotter/30 kr och 2 lotter/60 kr. Känns inte helt okej. Det ska bli så skönt att inte behöva skapa lotter mer. Jag har ledsnat. 

 

Amorelie
Sista luckan gjorde mig inte besviken. En vettigt vibrator som är något att ha. Nästan bättre än enhörnings kondomerna. Kan användas med fjärrkontroll som räcker 15 meter! De rekomenderar 15 min till max 4 timmar användning om dagen. Undrar hur de kom fram till fyra timmar.. Den går att ladda och en använingstid är 1,5 timme. Det fanns svensk text i bruksanvisningen.  Moqqa sunset eller något heter den. 

 
 

Kommentera här: