Luckor 3

Ännu en natt med några timmars sömn och sedan klarvakenhet. Halv fem gav jag upp och öppnade kalendrarna. Klara kunde tyvärr inte närvara eftersom hon sov. Skönt att någon kunde det. 
 
 
 
 
 
Nyx:
 Nyx simply vamp lip cream she devil. Mörklila. Krämig och skön att ha på läpparna men lite lurig att få snygg.
 
 
 
Kicks:
kicks facial sponge. Det här är en kattleksak påstår katten. Jag tror henne. Hon gjorde som med trisslotten fast värre. Hon tog den och sprang i väg och släppte den sedan i hallen. Att den inte är med på gruppbilden beror på att jag i fotande stund inte visste vart den var. 
 
 
 
yves-rocher:
Oui à l'Amour - L'Eau de Parfum. Jag vet inte. Gillade den först men efter några sekunder så är jag inte lika säker. Det är svårt med parfymer. Min är 15 ml. 30 ml kostar 319 kr.
 
 
 
Look fantastic:
Grow gorgeous-scalp detox. Vill testa nu! Men jag var dum och tvättade håret igår. Jag vet inte riktigt vad den ska vara bra för än men den är säkert jätte bra. Dagens bästa. 190 ml för 318 kr. Min är 50 ml.
 
 
 
Eleven:
clarins-instant-light-natural-lip-perfector. En sådan här har jag sedan tidigare. Jätte fin men lite för diskret för min smak. 179 kr för 12 ml. Min är 5 ml.
 
 
  
Amorelie
Cupe mister zoom - cock ring. En penisring alltså. Jag må vara övertrött men jag har precis upptäckt att jag gillar ordet cock. Låter gulligt. Kostar  27,90 €.  Ringen ser spännande ut. Som en tunga nästan. Den ser ut att kunna vara bra men jag har inte så höga förväntingar (man vet aldrig om den kommer vibrera på rätt ställe) men ska absolut bli spännande att testa. 
 
 
Jag tycker kalenderna sköter sig fint. Men kickskalendern är totalt värdelös. Själva kalendern. Innehållet är för tidigt för att kritisera. Sakerna ligger inte där de ska. Igår var luckan tom och idag hittade jag två saker i lucka tre. Så nu har jag en framtid produkt som jag inte vet vart den hör hemma.
 
 
1 Emelie:

skriven

Tråkigt att det blev så med Kicks-kalendern. Likadant med min chokladkalender från chokladfabriken, helt huller om buller. :(

Kommentera här: