Luckor 4

Som ni har säkert har listat ut som kommer bloggen i december handla om hur dåligt jag sover och om adventskalendrarna. Natten har varit  3 av 5. Men jag har mått 2 av 5. Inte sur och tramsig som igår utan mer blödig/känslig.
 
Idag har jag även fått mens. En dag för tidigt. Det innebär att risken för mens på nyårsafton är 98 %. Jag som trodde att jag bara skulle behöva ha mens en gång till detta år. Nu till kalendrarna.
 
 
 
 
 
 
Nyx:
nyx professional makeup lip Lip Lingerie i färgen push up. Väldigt ljus.  Min är mini och fullstor kostar 99 kr.
 
 
 
Kicks:
Refreshing-dry-shampoo-green-cotton-green-cotton-75-ml kostar 40 kr Torrschampo. Alltid bra att ha. Snabbprovat. Verkade funka fint. Dagens favorit tror jag.
 
 
 
 
yves-rocher:
Quelques notes d'amour. Duschtvål 200 ml och kostar 120 kr. 
 
 
 
 
Look fantastic:
First-aid-beauty-ultra-repair-cream. 56.7 g och kostar 114 kr. Luktar helosan så jag tycker inte den luktar gott men jag kan tänka mig att den är super mot torr hud.  
 
 
 
Eleven:
Sensai Cellular Performance Lotion II. Min är 20 ml men 60 ml går att köpa för 345 kr. Jag älskar Sensai . Denna produkt är egentligen inte min hudtyp utan jag skulle ha haft den som heter I.  Men den kan ändå bli intressant. Ansiktsvatten som stramar och återfuktar.
  
 
 
Amorelie
Nu var det tydligen dags att lämna sängen och gå till badkaret. G-punkvibratorn var ju vattentät... Amorelie-basics-bath-salt-280g-exotic-lemongrass. Kostar 7,90 €. Ska bli spännande att testa.
 
 
Att skriva dessa inläggen är typ roligare än att öppna kalendrarna. Troligen för att man fördjupar sig mer i varje produkt.
 
 

Kommentera här: