Luckor 5

Här kommer dagens fångst och denna gången så var katten ledig så jag har Klara till min hjälp. Det kan ev. vara så att hon tyckte jag var knäpp som tvingade henne att sitta framför högen av kalendrar. Samt ha huvudet på ett visst sätt på vissa bilder.
 
Ja, jag skriver för mycket onödigt!
 
 
 
  
Nyx:
Soft matte lip cream i färgen Paris. Fullstor kostar 80 kr. Så fin färg. Dagens favorit.
 
 
 
Kicks:
skin treat pure natural oils handcream 30 ml.Kostar 40 kr. Helt okej faktiskt. Luktar gott. Lite klibbigare än den ifrån YR.
 
 
 
yves-rocher:
Quelques notes d'amour parfymerad body lotion. 200 ml/150 kr. Jag tycker det är roligt att få flera saker i samma doft. Men jag är fortfarande tveksam till om jag gillar denna doften.'
 
 
 
Look fantastic:
Balance Me Flash Cleanse Micellar Water. Min är 30 ml men kostar 182 kr för 180 ml. Ska bli spännande att testa. Jag vet inte än hur den luktar för jag får inte av locket, handkrämen ifrån kicks hjälper inte. 
 
 
 
Eleven:
Sensai cellular performance emulsion II. Min är 20 ml men 50 ml kostar 525 kr. Det är inget billigt märke så det är roligt att testa. Denna ska man använda innan ansiktskrämen så jag gissar på en ansiktskräm imorgon ifrån Sensai. Väldigt opraktiskt flaska. Den är hård och går inte trycka på utan innehållet ska rinna ut. 
 
 
 
Trisskalendern.
 Plötsligt händer det. Jag är rik! Nu måste jag fundera ut vad jag ska göra med mina 60 kr. 

 
 
Amorelie
Sexönskelista på tyska! Så nu måste jag lära mig tycka och börja ligga med tyska män. Kommer ett blogginlägg om listan senare idag. Dock så vet jag inte när eller hur man ska använda dessa lappar. Kanske borde skicka ut till okända. Eller ger man lappar till killarna så fort det vankas sex? Kan vara praktiskt om de vet vad jag förväntar mig. 
 
 
(Det fanns lappar på engelska också)
 
 
 

Kommentera här: