Luckor 7

Vet ni hur trött jag var när jag lade in bilderna i datorn ifrån kameran? istället för att ge bilderna namn så skrev jag i mitt lösenord! 
 
Men om någon tänker hacka mig.. Jag har bytt namn på bilderna. Hoppas jag. 
 
 
 

Kicks:
Transparent disposable mini elastics 30-p. Åh hästgummiband! Sådana hära har jag faktiskt velat ha. Perfekt att ha när man har flätor. De är inte lika klumpiga som vanliga toffsar. Värda 25 kr.

 

yves-rocher:
Nagellack, 106. Cerise nacrée. Kostar 70 kr. Jätte fin färg.

 

Look fantastic: 
James read h2o illuminating tan mist. Min är 30 ml och fullstor kostar 350/200 ml. Glittrar super fint. Jag rekomenderar att man läser på flaskan innan man sprutar den på huden. Det är en  brun utan sol. Det ska bli spännande och se om det blir en brun fläck på min arm.

 

Eleven:
Tre små borstar ifrån sigma.Snällt att jag fick tre borstar. E65, E47, E56.De fullstora borstarna kostar 140 kr st. Praktiskt faktiskt med små. De heter ju travel brusch och jag har uppmärksammat hur klumpigt det är att ta med sig stora sminkborstar. 

 

Nyx: 
Intense butter gloss berry strudel. Kostar 80 kr (fullstor). Stark färg och det känns som vi kommer komma överens.  Återkommer!

 
 

Amorelie
Ett märkligt ägg! Tydligen ett runkägg till killar även om det står på lådan att tjejer kan använda den också men jag känner mig inte sugen. Den får vänta på någon annan försökskanin men den verkar bra (för män) enligt flashback. Tenga egg och kostar 90 kr.

 
 


Kommentera här: