Min julafton

Jag är dödstrött. Tröttare än dödstrött.
 
Årets julafton har varit mysig men den var bättre förra året. Men den vara bra i år också. En av de bästa sakerna på julen är timmarna när min familj firar jul på annat håll och jag har flera timmar på mig i ensamhet att göra mig i ordning. 
 
Locka håret, sminka mig och klä på mig. Detta året blev det att färga håret också. En bild medan jag sminkade mig och en efterbild.
 
 
Julklänning och jultröja på. Sedan en selfie med Klara så ni ser att vi hade matchande tröjor. Den fick klara ha på sig tills alla sett att vi matchade. Sedan hade jag inget behöv av att matcha. Klara är ju inte van vid att ha kläder.
 
 
Sedan dags för julmat som jag älskar! All julmat är inte med på bilden. På tallriken så ser ni vad jag gillar.. Skinka, potatis och smörgås.
 
 
Sedan var det dags för lotteriet. Jag valde bara packet där jag visste innehållet i. Eller ja kylskåpsmagneterna så visste jag inte vad de stod på dem men jag visste att det var kylskåpsmagneter.
 
 
Medan disken diskades och väntan på jultomten så chillade jag i mormors säng. Skönt med lugn och ro. Bra bild på mina julkläder.
 
 
Väntade lite till på tomten och var söt.
 
 
Sedan kom tomten! Givetvis så måste man ta en selfie med tomten och Klara ville sitta i tomtens knä. OBS tomten försöker inte strypa Klara.
 
 
Återkommer med julklapparna. Även hundarna fick packet som de kämpade för fullt för att öppna.
 
 
Sedan blev det ris a la malta. Ingen makaron i år. Men en makaron hittades aldrig. Nu är jag för trött för att skriva mer. Godnatt.
 

Kommentera här: