Shoppingbesök i halland

Klockan 04:50 ringde alarmet på mobilen. Av någon dum anleding så hade jag gått med på att åka till ullared. Det kändes som en väldigt dålig ide.
 
Efter 10 min snozande så kändes det ändå okej att gå upp. Efter en lång biltur där min styvfar blev fotograferad av en fartkamera så var vi på gekås. Väl där så hade jag inte lust att köpa något. Det i min kundvagn hade jag lika gärna ha kunnat lägga tillbaka.
 
Men efter lite frukost i varuhuset så kändes det bättre.
 
 
Jag är föresten såå smart. Jag lyfte på locket på min turkiska (eller grekiska) yoghurt och tänkte äta. Men yoghurt  var stenhård. Skeden gick inte igenom. Men det kan ha berott på att musli låg i plast och när jag lyfte bort den delen så gick det hela mycket bättre.
 
Ett tips om ni inte vill betala är att säga i kassan att "mamma (eller valfri släkting) betalar" sedan pekar ni på personerna som är en bit längre bak i kön och går. Nu var det min mamma som stod längre bak i kön och hade erbjudit sig att betala. Men det kunde inte kassörskan veta.
 
 
Jag kom igång med shoppandet och köpte mängder av saker till min dubbelsäng. Två kuddar, två dra på lakan och två uppsättningar med sängkläder.
 
Alla sängkläder jag har hemma är minst fem år gamla så jag behövde lite nytt speciellt eftersom jag vill ha två matchande påslakan. Men problemet är att jag har smak som en åtta åring! Jag tycker alla vuxna sängkläder var tråkiga! Eftersom det enda dubbla uppsättningen påslakan jag har är vitt/svart. Plus att jag kommer få ett till vitt/svat/något i julklapp av mormor så kände jag att jag behövde lite färg till sängen.
 
Men det fanns inga färgglada vuxna sängkläder. Några färgglada fanns det men då var de delvis vita också. Men jag ville ha fler färg. Så det slutade med att jag köpte påslakan med frost på (!) (disney figuren). Man ska inte köpa sängkläder när man är trött. Sedan köpte jag även rosa påslakan med får på.
 
Så nu är min säng jätte mysig. Fyra kuddar och fyra täcken. Hälften är klädd i frost och andra halvan är klädd i vitt med svart/vita katter.
 
 
En underbar dörrmatta som jag inte köpte. Min powerbank fick  åka med till ullared. Första gången den fick lämna mitt hem. Visst är den fin? Inte super bra men fin.
 
 
 
 
I ullared så köpte Jenny saker som mamma ska ge henne i julklapp. Bland annat lite kläder. Jag älskar att mamma slog in Jennys kläder i en kartong som varnar för ömtåligt innehåll.
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: