Snällkalendern, lucka 2

Idag ska vi tydligen sätta på en snäll lapp någonstans.
 
I skolan, trapphuset eller i mataffären föreslår kalendern. Det är lördag! Vilka är i skolan då? I mitt trapphus bor det för få människor. Måste jag besöka en affär?
 
Vi får se hur jag löser detta. Återkommer imorgon. 
 
 
Gårdagens hälsning gick sådär.. Jag träffade inga människor. Det var kallt ute så inga människor gick ut och jag skulle inte till staden. 
 
Mötte min granne i trappuppgången och jag tror inte ens jag hälsade på honom! Jag såg trevlig ut och Klara hälsade på honom. Jag var upptagen med att komma ut så jag slapp små prata en stund. Jag glömde alltså av hälsningsgrejen och ute när jag väl kom på det så kände jag mig super elak. Snällkalendern ger mig dåligt samvete!
 
En stund senare så mötte jag en ung tjej på cykel. Jag kom på att hälsa sekunden innan hon tog hon hälsade. Jag har nog aldrig sagt hej så högt. Sedan på kvällen så såg jag en till människa ute men han var en bit bort och det var mörkt så det kändes skumt att hälsa då. 
 
Det var som sagt typ inga ute igår och jag är tydligen även mycket inne i min egna värld när jag är ute och går. Sååå självupptagen.
1 Emelie:

skriven

Vilken fantastisk kalender!!! Wow!!! Det behövs verkligen mer godhet i världen ❤︎

Svar: Ja verkligen. Den får en verkligen att tänka lite extra. Årets bästa köp.
Sabina

Kommentera här: